|
||||
|
||||
2 talira
Nekome ne treba detektor da pronadje ovako nesto. Covjek je ne znam kako pronasao, nisam se bas raspitao, inace u Bijeljini i trenutno su kod mene. Htjedoh ih izvagati ali su mi baterije u vazi otisle u vjecna lovista. Zalosno je to da su oba izbusena jer ih je neko nosio kao privjeske.
|
||||
|
||||
Ma, čovek je verovatno nasledio od babe te talire... A baterije u vazi će sigurno da odu u večna lovišta, ali u vagi mogu i da potraju ))
|
|
||||
|
||||
Vidis, ja kada sam isao u skolu, mi smo ucili izgleda nekakav drugi pravopis nego sto se danas u nasim krajevima koristi, pa prema tome svako pise onako kako je nekada ucio. Ti ces sigurno napisati da se novcic nalazi na VAGI a ja cu napisati da se nalazi na VAZI, ko ce tu biti u pravu neka odluci onaj ko je pravio stari i novi pravopis. Isto vazi ia za druge rijeci tipa knjiga (knjizi) zvaka (zvaci...mislim na zvaku za zvakanje) i da ne nakbrajam vise jer toga ima previse.
|
||||
|
||||
Ako mislis na VAZNU sa cvijecem onda se kaze u VAZNI a ne u VAZI, haha, mislim da si se sada sam ulovio
|
|||
|
|||
ocekujem sad kolegu Avgusta da kaze koju na ovu raspravu ali nije tu. kladim se u pijavicastu fibulu (koju nemam ) da svaka tema nakon 3 priloga "skrece" ili iskace sa tracnica . istina?
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
ja imam srebrnu madjarsku KRUNU koja nije izbusena ali kao da je na nju zalemljena bila neka srebrna alkica za lancic. imam i jedan turski sa alkicom ali posrebren.
|
|
||||
|
||||
Ne sjecam se da smo vidjeli te predmete DW
|
|||
|
|||
nek te ne buni ime...to sam ja, Miralem .
pogledaj jednu temu od prije mjesec i po..."svega pomalo". http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=6477 |
|
||||
|
||||
Citat:
A za vazu može i vaza i vazna ( ako te neko pita ) Tek toliko da otklonimo i te nedoumice. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
1/4 talira | zlatkovics | Novac | 1 | 08.02.2006 23:22 |