|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Како бити ловац на благо у Русији, а не завр
|
|
||||
|
||||
„Дозвољено је трагати за фрагментима метеорита, изгубљеним накитом, кључевима, телефонима, кованицама и металним отпацима“
Pa zašto kod nas ne donesu takve zakone. Takve stvari uglavnom i nalazimo i to još pod stresom zbog sankcija. Pojedinci zbog toga završavaju u crnim kronikama kao najveće štetočine, forumi pomalo postaju otužni, članovi iznenada prestaju o objavama i jednostavno nestaju. A s druge strane kad vidimo priloge po forumima, ili u vijestima iz zapadnih zemalja vidimo ljude ozarenih lica koji se ponosno slikaju sa svojim nalazima koji nerijetko obogaćuju njihove muzejske zbirke. |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Solidus1 na prilogu | ||
|
||||
|
||||
Od velike vrednosti po nekad neko nešto u teoriji, a retko u praksi i pronađe...
Uglavnom se nađu mesta gde su živeli prilično jadno i bedno, ljudi koji su jedva preživljavali, po koja zarđala parica,... Priče i legende o veeelikom blagu mi se više čine kao i legende o recimo junacima tipa "Kraljević Marko" i sl... Tj. živimo jadno ali "... postoji veeeliko blago, koje je sakrio,..." ... ili tlače nas... "... ali što je bio juunak, ma taj je sve..."... Tako da i sada postoji legenda o tragačim za zlatom, pa ako neko kopa sa det. ... Šta kopa?... ZLATOOO Pre neku godinu sam se igrao sa det. na plaži u CG... a u 6h ujutru babe neke već sišle da zauzmu busiju... i naravno jedna zna i čime mlatim i šta kopam... a ja se mislim "Iz tvojih baba usta u Božije uši"... ali ni Z od Z već jedva 2e, naravno u zarđalom sitnišu... Pošto sam se juče solidno trovao, izašao sam danas u sred ničeg, namlatio 8km pjehe, jedva nešto pra pra keramike + kilometraža kolima,+... Realno u celoj priči najbolje prolaze proizvođači detektora, kao i trgovci...
|
||||
|
||||
Al ga preteruju, dva miliona tragaca sa metal detektorima. Ako dodamo ove iz SAD Australije, Velike Britanije i drugih zemalja onda nas ima najmanje 20 miliona sa detektorima. Koliko onda neka fabrika napravi tih detektora ili recimo deusa najmanje 100 000 komada ili?
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
У Србији пронађен најстарији град на свет | pike.sch | Zanimljivosti | 3 | 19.07.2013 00:50 |
Листа владара Црне Горе | banebeograd | Zanimljivosti | 6 | 04.06.2007 14:36 |
Листа владара Србије и Југославије | banebeograd | Zanimljivosti | 0 | 03.06.2007 01:46 |
Мач кана Кубрата на изложби у Москви | rammstein | Zanimljivosti | 1 | 09.04.2007 13:07 |