|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Goldmaxx
Obecao sam drugaru odraditi test XP-Goldmaxa 18kHz
Test je vazdusni, radjen u stanu. Mislim da bi na otvorenome dubina bila malo veca posto u stanu zezaju smetnje el-vdova-tv i sl. Vazdusni testovi nisu merilo vec tek toliko da utoli znatizelju. |
|
|||
|
|||
test objekti i sonda 27-ca
senz skroz do crvenog u automatik opciji |
|
|||
|
|||
Testovi su dosta realni,samo mi nije jasno na veče predmete da ima tako loš odaziv.Za zlato dajem čistu peticu što se dometa tiče.
|
|
|||
|
|||
i mene je iznenadilo ti veci predmeti
|
|
|||
|
|||
malo sam uprskao stvar sa milimetrima
odbite jednu nulu i to je to napr:120mm-0=12mm |
|
|||
|
|||
Dali si probao testirati ferit u disk. i al. modu.
Možda mu je grount bio previše pritegnut. |
|
||||
|
||||
Dubina
Koliko tek ide u zemlju? Zali mi se letos kolega da si mu ubio teren sa novim aparatom, a njega u pojam, kaze, Rade kopa rupe do pola metra i vadi.
|
||||
|
||||
Detektor Radi služi za kamuflažu, vrbove rašlje su zaslužne za te metarske rupetine.
|
|
||||
|
||||
Radna snaga
Zar je vec presao na metarske rupe??? Zato se prica kako iznajmljuje dvojicu za kopanje, jedan kopa do pola metra, a drugi ostatak. Onda Rade nastupa da izvadi blago.
|
|||
|
|||
ma neverujte.......... Lazu vas:totlach :
Poturili mi tudje rupe |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
GoldMaxx Power | kratki | XP | 19 | 10.11.2009 09:38 |
XP GOLDMAXX POWER V3 TO V4 | tragac | Testiranje detektora | 8 | 19.02.2009 10:14 |
XP goldmaxx power | banebeograd | Testiranje detektora | 5 | 06.10.2008 18:03 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
XP GoldMAXX | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 08.05.2005 00:21 |