|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Decija narukvica?
Da li bi neko mogao da mi kaze cija je ovo narukvica i iz kog je vremenskog perioda? Narukvica je izgleda decija. Ako je uopste narukvica...
|
|
||||
|
||||
Lijep nalaz, djeluje staro... čestitam!!!!
|
|
||||
|
||||
Mislim da je narukvica iz 18. ili 19. stoljeća.
|
|
|||
|
|||
Voleo bih da znam na osnovu cega tvrdis da je narukvica iz tog perioda. Unapred hvala!
|
|
|||
|
|||
Ipak nije nalaz, već pazar što se može videti na ovom linku
Poštovani naš novi forumski kolega Malteze, Enigmino datiranje ti je verovatno već unelo sumnju da si prevaren (osim ako nisi sam sebi prodao taj predmet), i nadam se da je Enigma u pravu, ali se bojim da je u pitanju opet neka bugarska bižuterija koju naveliko podvaljuju po buvljacima i internetu. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Pozdrav
Enigma moze da pogresi u dataciji za odp.50do70 god.Tako da se ja slazem sa njegovom datacijom .Nalazio sam slicne na terenima starih srpskih sela u vreme turaka.Ali mozda i Lazar ima pravo...
|
|
||||
|
||||
Zar nismo imali već nešto slično nedavno na forumu, datacija je bila ista. Bit će made in Bulgaria.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
decija narukvica
Postovana gospodo moja narukvica iz predhodnog priloga nije ,,made in Bulgaria,, vec je nalaz iz okoline Vranja i ima drugacije ornamente. Inace sve sto sam postavio sve su licni nalazi i ima jos dosta toga sto sam hteo da postavim na ovom forumu ali sam odustao zbog ovakvih komentara. Veliki pozdrav!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
narukvica | bojanrist | Nakit | 1 | 09.10.2005 02:30 |