|
|||
|
|||
imam 1000e
Pozdrav svima koliko vasd ima .
Imam 1000E pa me interesuje koji detektor mogu kupiti za ovu sumu. Moze polovan moze nov. |
|
|||
|
|||
Pozdrav Jovica.Za te novce mozes da biras masinu, novog Goldmaxx-powera mozes uzeti i jos da ti ostane za dobru pevaljku i koju mucenicu
|
|
|||
|
|||
imam 1000e
Hvala Raso imao sam i vise ali su uzele pevaljke itd, ovo je ostalo .
|
|
||||
|
||||
Sta zelis traziti tim novim detektorom?
|
||||
|
||||
Pretpostavljam, isto što i ja, nove pevaljke i staru, dobro čuvanu mučenicu. |
|
||||
|
||||
Jovicas,pusti ti to sto Rade kaze.Mani se ti XP detektora ,jer ces poslije imati problema sa bolovima u ledima ko sto ima Kratki.Kupi nesto plice...Ostat ce ti vise i vremena(neces morati cistiti gomilu novcica)i evrica za pjevaljku i mucenicu.
|
|
|||
|
|||
HAHAA Zeljketa majstore!!! Znaci bolje je da prodam detektor dok je vreme da bi sacuvao ledja!
Jovicas napisi nam malo vise sta zelis traziti i na kakvom terenu pa ti mozemo dati neki malo precizniji odgovor. Za tu lovu mozes uzeti dobro masinu. |
|
|||
|
|||
Ja, kad sam uzeo Goldmaxx-a posle par dana unajmio sam i Maserku. Toliko mi se osladilo da kopam ko manijak svaki dan a maserke sam na pocetku menjao sedmicno sad svaki dan friska da nezabajati.A vikendom furam u birtiju na dobru staru mucenicu i mladu darodavnu pevaljku.Jovica moj ti savet drzse onoga sto i ja radim i nejte ce te bolu ledja
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
A i maserku!!!