|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Cijev od puške
Još jedan nalaz!!! Ako netko zna nešto detaljnije o ovoj puščanoj cijevi...
|
|
||||
|
||||
svaka cev ima svoj bro i zig...trebao bi to poslikati a ne samo cev.ali ukoliko napravis kvalitetne fotke kao sto su ove,nece ti niko pomoci
|
||||
|
||||
Cijev kao da je prekinuta, a ne rezana. Našao sam broj: B 6706 nalazi se na bočnoj strani, dok se na donjoj strani nalazi veliko slovo A u krugu. Probat ću napravit i slike.
|
|
|||
|
|||
U dosta dobrom stanju je, gde si je nasao?
|
|
|||
|
|||
postavi dimenzije,duzinu cijevi. od repetirke je ,ali su mi usta cijevi cudna,kao sto rece prekinuta ili sta vec.
cijev je prilicno dobra. |
|
|||
|
|||
Ovo je neko pokušao praviti kratež od puške M24 7.9 x 57.Ta puška je preteča M48 proizvedena je u Kragujevcu .Inače je bila u naoružanju vojske Kraljevine Jugoslavije.
|
|
||||
|
||||
Da, to je ta puška! Hvala! Izgleda da sam naišao na nekakve stare rovove u jednoj šumi. Imam još nekih zanimljivih nalaza, postavit ću ih kada ih očistim.
|
|
|||
|
|||
mozda je Mauser ili M48
|
|
||||
|
||||
Citat:
Joj samo se pazi "bombastičnih" nalaza u tim rovovima.... Opreza nikad nije dosta!
|
||||
|
||||
Sumnjive predmete koji liče na nešto "bombastično" pokušavam izbjegavati. Našao sam neke bajonete koje ću postaviti kada ih očistim.
|
|
|