|
|||
|
|||
katalog
Evo jedan katalog rimskog i grčkog novca skoro svih careva
http://www.forumancientcoins.com/cat...s.asp?vpar=421 |
|
||||
|
||||
To je ponuda te aukcijske kuce. Toga ima jako puno na internetu. Pre desetak dana sam bio na tom sajtu. Ima jedna jako zanimljiva knjiga koja se zove: The Encyclopedia of Roman Imperial Coins (ERIC). Moze da se skine Komodus i Gracijan u pdf formatu. Trazio sam negde da se skine cela knjiga ali nisam nigde nasao. Jel ima neko mozda tu knjigu?
Promijenjeno od pike.sch (11.03.2008 u 21:28 sati) Razlog: greska |
|
||||
|
||||
Evo jedne dobre adrese http://www.coinscatalog.com/search.php
|
|
||||
|
||||
Subotu i nedelju je sajam numizmatike u Minhenu, bit će svakakvih albuma.
www.numismata.de |
|
||||
|
||||
Da li zna neko kad je sajam numizmatike u hotelu slavija? Ja sam cuo da je sad 22.3. u subotu. Interesuje me dali tamo bude pribora za ciscenje i cetke za poliranje?
|
|
||||
|
||||
Bude ih po nekad, ali preteruju sa cenama kada ih ima.
Pogledaj u Woby House, ja tamo nabavljam od alata šta mi treba. Na Slaviji možeš da naletiš na tečnosti za čišćenje i patiniranje, ali ni toga nema svaki put. |
|
||||
|
||||
Citat:
inace svakog utorka posle 15 sati je sastanak numizmaticara,u klubu numizmaticara dvadesetak metara iznad hotela slavija lux, tada se okupljaju i svi drugi kolekcionari, i mislim da skoro uvek ima i ponude raznih kiselina za ispitivanje cistoce plemenitih metala,kao i nekih tecnosti i drugog vezanog za ciscenje... |
|
|||
|
|||
u subotu je sigurno.22.marta. info ima na sajtu srpskog numizmatickog drustva ,za celu godinu
|
|
|||
|
|||
izgleda da su ipak pomerili datum za narednu subotu,mislim da je 29 marta ,ali nisam siguran
|
|
||||
|
||||
Ja sam dobio e`mail od ND da ce se odrzati 22. E sad vidjet cemo.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Katalog svih predmeta | Stef74 | Zanimljivosti | 0 | 15.10.2006 03:12 |
CD katalog za rimski novac | Hamburg HH | Antika | 20 | 28.09.2005 00:45 |