|
Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Rade, gdje si ?
Ode nam forum stranputicom, vraćaj se da ga stavimo na tvrdo tlo, kroz komunkaciju, zezanciju i zaebanciju, ostade samo nas nekolicina dobročudnih i dobronamjernih cinika. Ako treba, plaćam i prevoznu kartu da se vratiš.
|
|
||||
|
||||
ma tamo kod njega je sad fudbalski raj, pa ima vise posla nego obicno, zato i ne stize na forum...
|
|
||||
|
||||
Ebiga Bane, biće da je tako. Rade kupi perje šest mjeseci, a nakon toga se zaebava i uživa. Šta bi dao da sam na njegovom mjestu.
|
|
||||
|
||||
dobar izbor foruma za ovo pitanje, haha. Rade se sada samo znoji od posla, navalili stranci, sta da se radi
|
|||
|
|||
Pozdrav druzino. Uh navalili stranci na (Picu) konda je za dzaba. U Becu je ludnica ovijeh dana, pre neki dan pobedili Hrvati svabove (basmi je drago) navio sam za nase, taj dan bi covek pomislio da je u Hrvatskoj a ne u Becu. Juce Turci pobedili pa opet ista slika; zastave, galama ,sviranje ,duvanje,pistanje do rane zore a ja nemogu oka sklopiti od posla koda ce smak sveta svi bi nesto da nabodu ovijeh dana.Detekt or mi je u autu za svaki slucaj, ali ebiga kadgod sam van beca na sljakanju pada kisa. Prosle nedelje sam bio stotinak kilometara od beca u blizini jednog dvorca na poslu celih 10 sati mucenickog cekanja, pa kad je svanulo krenem uz potok nebil nesto izdetektorisao? i tako odmakose od auta nekih dva km. kad se spustila neka kisurina ma prava provala oblaka(ebemti srecu)Ali nisam jedini skvasio i... kolegica kad je napokon posle deset sati ocajnickog obradjivanja paulilusa u histericnom uskakanju u auto bilia je toliko iscrpljena da je jedva hodala a Venus joj je bio toliko nadoso kao grba kod kamile.Eto vecinom mi svaki radni dan/noc tako prodje.Ponekad pogledam postove kad se nadje koji minut vremena, jos dva meseca pa dizem sidra put panonskih ravnica. Pozdrav
|
|
||||
|
||||
Važno je da si ti nama živ i zdrav.
|
|
|||
|
|||
Dobro je dok razvozi PICE sta ce biti kad pocne da ih mesi.....
|
|
|||
|
|||
e onda ce ostanem bez a;jca
|
|
|||
|
|||
Samo ti "mesi" Rade jedino pazi na kumicu da ne pogresis ko onaj mali u varljivom letu 68'
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Gvozdene alke na vrhovima planina | Marisav | Priče...legende...itd | 20 | 04.02.2008 11:18 |
Gdje se sve ne nalazi ovaj domen... | Vumi | Zanimljivosti | 2 | 08.09.2007 12:52 |
Kako to neki rade | Beli | Zanimljivosti | 19 | 13.02.2007 03:41 |
Gdje je bio dosada ??? | Vumi | Vrste i namjena | 4 | 01.10.2005 01:37 |