|
|||
|
|||
Minelab GPX 4500 Pomoc!!
Ima li neko ovaj detektor ili je imao priliku da ga koristi?Razmisljam o kupovini tog aparata pa me zanima strucno misljenje.Unapred hvala!
|
|
||||
|
||||
Koristi malo pretrazivac na forumu i nacices vec nekoliko priloga o tom detektoru.
|
|||
|
|||
Ok.Hvala
|
|
|||
|
|||
Kad bi se ja pitao pre bih kupio za taj novac Lorenz DEEPMAX X3. Imas posle vece mogucnosti za dodatnu opremu, cak sad ima da se naruci i Software u 2D i 3D, veliki izbor sonda itd, naravno sve to kosta dodatno.
Pozdrav |
|
||||
|
||||
Cijena....sitnica
|
||||
|
||||
ccccccc deki deki ,
kad bi meni neko ostavio izbor na sta da potrosim 4000-5000 evra nasao bi mnogo lepsih nacina da to ucinim nego sto je kupovina lorenca i slicnih "cuda tehnike"... |
|
|||
|
|||
Ako nabasas na neku polovnu masinicu da prodaje neki razocarani zlatar za nekih soma ili dva evra ,uzimaj. A ako ces da platis punu cenu , sigurno ces se razocarati
PI princip rada sa jako slabom diskriminacijom. Detektor je super osetljiv i pravljen je za trazenje sitog grumenja zlata po australiskim nedodjijama . Prednos mu je dubina Mana tezina detektora Naravno da se moze podesiti i za nase potrebe ali je potrebno mnogo mnogo obuke i eksperimenta. Ako nemas ogromno iskustvo sa profi detektorima tipa explorer ,dfx,ili neki stariji model iz GP serije nemoj dzaba bacati pare (to ti je moj savet) |
|
|||
|
|||
Hvala svima na savetu.
|
|
|||
|
|||
Pa dobro Bane na sta bi ti potrosio taj novac? Mislim ako je u pitanju nas hobi. Pozdrav
|
|
||||
|
||||
Citat:
sve ispod toga je jeftino ali beskorisno a sve preko toga je preskupo i opet beskorisno , ali svaka roba nadje kupca, ili kako narod kaze "svaki vuk ima svoje ovce"... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab Quattro ??? | dallape | Testiranje detektora | 9 | 24.04.2010 23:45 |
MINELAB Explorer II | mikipn | Vrste i namjena | 4 | 23.10.2006 14:31 |
minelab...... | rammstein | Vrste i namjena | 19 | 12.03.2005 15:15 |
Minelab xs II Ako moze mala pomoc | DINIC | Vrste i namjena | 5 | 20.11.2004 18:46 |