|
||||
|
||||
Zlatna groznica
Evo gdje cu ici na godisnji odmor...bar mi nije daleko
http://www.nezavisne.com/novosti/dru...na-193670.html
|
|||
|
|||
ponesi onog Fisher-a i udri
|
|
||||
|
||||
Jedino ako me ove nezenje ne opkole, ko zna iz koga su razloga ostali nezenje....da ne izadju sa duginim bojama slucajno
|
|||
|
|||
mozda je sigurnije da stavis periku i glumis zenu...mozda ti nece nista ako pomisle da si zensko
|
|
||||
|
||||
Bolje je biti pripravan za svaku situaciju, ima mjesta u ruksaku . A zna li neko, imal' i tamo "medjeda" ?
|
||||
|
||||
Povedes Blazu Grkovica da kopa umesto tebe a ujedno covek davi medvede golim rukama
|
||||
|
||||
Vidis da je covjek na oporavku, ko zna kada ce sve da zaraste i da li ce do tada biti 100% spreman
|
|||
|
|||
onda je alternativa "Zmaj" iz Sipova...on i njegov otac su bili poznati po borbama sa medjedima
|
|
||||
|
||||
Mislim da vecu "sirovinu" od "Zmaja" iz Sipova nisam vidio u zivotu...
|
|||
|
|||
Tamo nema *****a,a nema ni međeda jedino mala grupa gorštaka kojima je pola litra rakije stalno u džepu a toljaga u ruci.Poznati su po tom što nakon popijene pola litra Kozaračke šljive vole zapjevati "DOĐI BAĆO DO STRIGOVE DOLA DA TE BAJA UMLATI KO VOLA".
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Zlatna Groznica | Deki | Zanimljivosti | 7 | 23.11.2010 00:50 |
zlatna groznica | tragac | Zanimljivosti | 1 | 20.07.2009 15:13 |
Zlatna groznica...... | rammstein | Priče...legende...itd | 0 | 29.03.2005 15:46 |