|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Informacije radi !!!
Kao prvo zdravo svima,,,
Posto sam pocetnik u ovom hobiju htio sam da Vas pitam sljedece: Treba mi detektor koji bi otkrio metal na dubini do oko tri metra. Kolicina metala preko 50 kg. E sad za ovo koji bi mi detektor preporucili ali da je siguran i nesto preskup. Vozdra |
|
||||
|
||||
Tu kolicinu ces mozda pronaci i sa malo jacim obicnim detektorom koji ima vecu sondu...moje misljenje
|
|||
|
|||
hvala
|
|
|||
|
|||
Treba mi detektor koji bi otkrio metal na dubini do oko tri metra. Kolicina metala preko 50 kg.
E sad za ovo koji bi mi detektor preporucili ali da je siguran i nesto preskup. Pozdrav i od mene. Pa netrazis valjda bombe ? one su priblizne tezine i od metala.A za tako nesto bih ti preporucio raslje od Mungosovog ...... koje su predhodno bile izlozene desetodnevnoj promaji. |
|
|||
|
|||
nisu bombe vec zlato
|
|
|||
|
|||
Bogami, ako je tolika količina zlata u pitanju neće ti ni trebati detektor. Šetaj se po tom magičnom i bogatom terenu, pa gde ti kolena zaklecaju - tu kopaj.
|
|
||||
|
||||
Bravo majstore !
|
|
|||
|
|||
detektor
Pozdrav Emire.Vumi ti je dobro rekao.samo i ja jos da dodam da detektor reaguje na reflektujucu povrsinu metala a kolicina u tezini je dobra za nesto drugo
|
|
|||
|
|||
Citat:
Ja sam sluso za takve price u plamenovima ali ja mislim da je to povezano sa nekim nebeskim tijelima koji nakon odredjenog broja godina prolaze iznad "zakopanog zlata" i da dolazi do neke refleksije zraka (ne vazduha vec zrakaaaaa) , moja hipoteza. Pozdrav |
|
||||
|
||||
Citat:
Imaš puno priloga na ovu tematiku. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Gvozdene alke na vrhovima planina | Marisav | Priče...legende...itd | 20 | 04.02.2008 11:18 |
Mislim da se radi o prvom zlatu... | Vumi | Nakit | 12 | 02.01.2007 17:41 |