|
Prodajem Ovdje možete postaviti oglas o prodaji tehničke i ostale opreme za ovaj hobi (prodaja "kućne radinosti" je zabranjena) |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Roman Gladius
Jaka ostava
|
|
||||
|
||||
A sto ovo nisi ubacio u Forum za Falsifikate?
|
|||
|
|||
Nisu falsifikati, ovo su suveniri .... Hteo sam da ubacim u male oglase ali je po pravilu zabranjeno oglasavati rucni rad
|
|
||||
|
||||
Zanimljivo,nemogu ljudi da prodaju svoje detektore-ručne radove pa se okrenuli na izradu falševa.
|
|
||||
|
||||
super su ti ispali ovi "macici", sretna prodaja...
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku banebeograd na prilogu | ||
|
||||
|
||||
Evo, sad su u oglasima
|
|||
|
|||
To da li ja mogu da prodam detektore ili ne to nema nikakve veze sa ovom temom. Umesto sto pametujes bolje nauci da se "NEMOGU" pise odvojeno! A zasto sam se odlucio na izradu ovog, sigurno necu tebi da polazem racune. Opet ponavljam " To nisu falsevi!" drske su od aluminijuma, da sam hteo da radim falseve radio bih od bronze i patinirao bih. To su suveniri za ljudi koji vole da imaju nesto sto lici na ono sto su Rimljani nekada koristili a sto je nemoguce naci u izvornom stanju kako je nekada izgledalo.
|
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Citat:
Ko je uopšte tražio da polažeš račune ja sam dao svoj komentar a pošto vidim da ti pametuješ ajd molim te objasni malo više "šta su to falševi" i dali baš uvek moraju biti rađeni od sličnog materijala pošto sam 100% siguran da od originalnog nas 99% ne možemo napraviti,ne možemo potrefiti leguru a možda si ti i to specijalizirao pošto vidim da se razumeš u proces falširanja. |
|
|||
|
|||
Kao prvo prouci malo istoriju, u doba Rima nije postojao aluminijum!
Fals je nesto sto se radi da u potpunosti odgovara originalu na izgled ( kako bi se neko prevario) Replika ili suvenir je nesto sto izgledom podseca na original ali se bez zabune percipira da je produkt novog doba i nije namenjeno za prevare i podvale. Pokusao sam maximalno da uprostim definiciju.... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
ROMAN EMPIRE-52000 coins, ufffff | Felix | Zanimljivosti | 12 | 15.02.2012 11:54 |
The Roman Army Knife | banebeograd | Antika | 1 | 15.07.2010 18:35 |