|
||||
|
||||
Kako postaviti slike?
Molim da mi pomognete i objasnite postupak postavljanja fotogafija a da budu kao vaše.Ja ih postavim ali su ogromnih dimenzija.Unapred hvala.
Izvinjavam se ako je već objašnjeno,ali sve sam pretražio i ne mogu naći ništa o postavljanju istih. |
|
|||
|
|||
moras prvo u foto sopu da ih smanjis,memorises u neku od fascikli na kompu pa tek posle odatle da ih ubacujes na prikaci atacmente
|
|
||||
|
||||
Rade zahvaljujem !
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Rade, koji ti je kujac. Šta uradi jedini ?
|
|
|||
|
|||
ilegala
|
|
||||
|
||||
Svaka ti čast.
|
|
|||
|
|||
Kako mogu gledati vaše slike koje postavite? Na većini mi javi da imam zabranjen pristup.
|
|
||||
|
||||
Interesantno je da ljudi nikada ne urade ono sto im se kaze, uvijek bude ono "da, da, da, nema problema, hocu" i onda dodje ovakvo pitanje....
|
|||
|
|||
Dva mjeseca se ja borim da nađem tu uputu za gledanje slika.
Možda nisam dovoljno educirana osoba, ali zar nije fer da i nama needuciranim bude dostupan forum sa svim svojim funkcionalnostima? S obzirom da nisam sposoban pronaći tu uputu, obratio sam se ostalim korisnicima. I to treba znati. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
Slike u profilu | rammstein | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 16 | 09.10.2005 02:37 |