|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Pogledajte test vecine poznatih modela
Neznam da li je neko stavio link do ovog videa, ako jeste, izvinjavam se.
http://www.youtube.com/watch?v=raolR...eature=related |
|
||||
|
||||
Vidi kako ljepo rade u sred naselja, gradski park, kao da boćaju ili igraju mali nogomet. Aj to kod nas, odma si nepodoban.
|
|
||||
|
||||
Slažem se sa Ivlianusom, testirani aparati su slabiji od DFX-300, jasno samo onda ako ga tragač zna nabrijati i dosta je brži od ovih, opet ako se zna.
|
|
|||
|
|||
Bas tako, ovde moze lepo da se vidi koji detektori jasno daju signale, a koji rade na full, pa i tada jedva hvataju, ali, sa takvim stelovanjem nemaju sanse da rade na realnom terenu. Pojedini bi sigurno preskocili ovu metu na realnom terenu.
|
|
|||
|
|||
neke od ovih detektora sam probao i uklapaju se sa nekim mojim "redosledom"...
malo su "mucili" ove tesoro aparate sa ovom malom sondom i grund balansom pokusavajuci da urade nesto ali bez uspeha. sa malom sondom ovde nemaju sta da traze... od deusa koga svi hvale ocekivao sam jaci (bolji) signal sa ovom vecom sondom... |
|
||||
|
||||
po onom sto su tamo prikazali ispade da je manja deusova sonda bolje "videla " novcic nego veca,
sto ce reci da su najverovatnije izbrkali neka stelovanja... |
|
|||
|
|||
u ovom testu isti signal dali goldmaxx, gmaxx i deus, ovi ostali slabo nesto....
|
|
||||
|
||||
Koliko se meni cini, ovdje je pobijedu odnio XP Adventis
|
|||
|
|||
a cini mi se i da ovi momci nisu bas bili na visini zadatka kad je u pitanju stelovanje. nesto su pobrkali
|
|
|||
|
|||
Mene je slatko nasmejao ovaj tip sa Deusom, mala sonda radi kao luda a velika nece pa nece. Ebalo ga stelovanje.....
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisherova 2 najnovija modela | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 31.01.2008 21:43 |
Dva nova minelabova modela | Vumi | Vrste i namjena | 2 | 16.11.2005 18:22 |
Jos par poznatih novcica | Vumi | Novac | 7 | 08.03.2005 02:18 |