|
||||
|
||||
lepota za oci
tuga u dusi ( jer ovako nesto cisto sumnjam da cu nekad pronaci detektorom)
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Pretorijanac, hvala ti za ovaj link.
|
|
||||
|
||||
Stef nemoj tugovati, budi uporan i nešto pravo mora naletiti, na bilo koji način, pogledaj, meni se dogodilo.
|
|
||||
|
||||
fina stvarcica
poslikaj to malo bolje da vidimo lepse o cemu se radi
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Nema na čemu 'Nigma.
Nego šta si to lepo našao? |
|
||||
|
||||
Još uvijek ne znam kojem narodu pripada, malo me vuče na Skite, ali mislim da niije skitski, neki elementi me podsjećaju na seobu, pomalo sam raspamećen, ali radim na toj zagonetci, čim riješim ovaj rebus uz pomoć prijatelja, i ako bude potrebno uz pomoć crnog vraga, rješenje će osvanut kao nova tema na ovom našem forumu.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Radi se o nekoj vrsti privjeska, odnosno o dijelu neke cjeline, dužina je 30 mm, a težina desetak grama.
|
|
||||
|
||||
Mene podseća na glavu lovačkog sokola sa navučenom kapicom.
Nisam video puno sličnih komada. Najbliže tvom, neke grčke po izradi slične ali po obliku daleko. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
interesatan sajt... | bokiii | Zanimljivosti | 0 | 16.10.2007 15:16 |
Zanimljiv sajt (ima i poneki autenticni komad) | Pretorijanac | Zanimljivosti | 0 | 15.10.2007 02:46 |
Zanimljiv sajt | Pretorijanac | Zanimljivosti | 1 | 19.09.2007 02:29 |
zanimljiv tekst | zeljketa | Zanimljivosti | 0 | 13.05.2007 22:24 |
Sajt o rimskim novcicima | rammstein | Antika | 1 | 11.04.2005 23:01 |