|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Najnovija verzija XP slusalice WS 3a
Zelim da vam predstavim najnovije XP slusalice WS 3a iz domace radionice. Posto one originalne pocupase mi usi ili me isjekose iza njih odlucio sam napraviti ove koje ne vise na usima jer ce mi lijevo uvo oklempaviti ako ih nastavim nositi .
|
||||
|
||||
Da malo pojasnim....
Uzeo sam prvo originalni adapter za slusalice i na njega zalijepio izrezani komad pleksiglasa jer mora postojati razmak izmedju adaptera i mjesta na kojem se isti montira. Taj dio se moze vidjeti na dvije fotke gore (providan je )
|
||||
|
||||
A sada ostatak i sam finis
|
|||
|
|||
Tesla ocem i ja jedne ovakve
|
|
||||
|
||||
A sta ce ti, ne pomazu u trazenju tartufa
|
|||
|
|||
Treba mi da neslusam komarce
|
|
||||
|
||||
E super su ti Vumi...
I mene posle dužeg traženja čak i one male slušalice od XPa nažuljaju. Možda ima neđto i do anatomije, naime meni su uheta u gornjem delu dosta blizu glave da bi se dole nešto odmakle od iste!
|
||||
|
||||
Ma i da su gore odmaknute opet ih ne mozes provuci tako da lijeva strana, gdje se nalazi elektronika, vecinom stoji samo naslonjena na uhu pa covjek "oklempavi" vremenom .
A da, danas su bile prvi put na terenu i ja zadovoljan
|
|||
|
|||
Vumi što se mučiš kad je brat rus već izmislio idealno rešenje.
Kaže da može i čarapa (nije napisao čista ili nošena) i rešen problem.... Mogao bi Nigri da isproba a i Avgustu bi lepo stajale ☺ |
|
||||
|
||||
Samo ako je carapa od novozelandske ovce, druge ne dolaze u obzir
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
slusalice... | eclipse4 | Testiranje detektora | 63 | 03.03.2011 13:52 |
Fisherova 2 najnovija modela | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 31.01.2008 21:43 |
Slusalice | x_lav | Vrste i namjena | 7 | 23.03.2005 00:37 |