|
|||
|
|||
Detektor za plazu
Posto leto dolazi i planira se godisnji odmor, evo neceg interesantnog za Grcku, Tursku itd.....
|
|
||||
|
||||
dobra ideja...a sta cemo sa kopanjem?
|
|
||||
|
||||
Bile su vec ove papuce na forumu!
|
|
||||
|
||||
Evo i teme http://www.vumidet.net/forum/showthr...ghlight=papuce
Mene zanima jel ih neko nabavio kakve su jel valjaju necemu. Ako su dobre da kupimo po jedan par svakom na forumu pa da organizujemo neki usporeni turnir fudbala na plazi ili mozda da odigramo neko crnogorko kolo. Za kopanje povesti psa tartufara. |
|
|||
|
|||
Vidio sam video s nekakvom tetom koja to nosi i s puno natezanja je uspjela naći novčić plitko u pijesku. Ne čini mi se kao dovoljno dobar detektor.
Na Geotech-u se iskristalizirala ideja o torbi za plažu kao objektu za skrivanje detektora. Mislim da ću ići tim putem. |
|
||||
|
||||
Prvi prilog pa pokrenuta tema stara dvije godine...sta reci...? Dobro nam dosao na forum, iako nisi ni pokusao procitati pravila...
|
|||
|
|||
Nije jedini koji pokrece stare teme,ili mozda gresim!?
|
|
|||
|
|||
Ah, kad me to zanima. To je bilo jače od mene.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Sto se kopanja tice uzmes plasticnu kofu i lopaticu za decu kobajagi da pravis zamak od peska
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektor............. | kratki | Vrste i namjena | 0 | 03.12.2008 20:38 |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
pi detektor | tragac | Testiranje detektora | 10 | 26.04.2008 20:29 |
Detektor | miligor | Vrste i namjena | 10 | 29.10.2007 17:42 |