|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
pomoc oko deusa
Ako moze mala pomoc oko stelovanja Deusa 3.2 Verzija. Treba mi detaljno ispisano kako da napravim svoj neki program .... ako ima neko neki svoj program koji radi na nekoj dubini bio bih mu zahvalan, mislim samo da nije stadardni fabricki. Unapred zahvalan !
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Kolega hvala ti puno,citam forum naravno ali nisam ni imao nameru da menjam aparat medjutim desilo se to sto se desilo na brzinu i sada imam deus sa verzijom V3.2 i niko nemoze da mi malo pomogne obicno ovde u kraju kod mene imaju starije verzije v2 ili v3.1 pa gde cu potraziti pomoc ako ne ovde !
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku sirmium na prilogu | ||
|
||||
|
||||
Pa nas kolega eclipse je napravio cudo od programa u ovoj verziji...ili sam preskocio ili ga jos uvijek nije postavio ovdje na forum
|
||||
|
||||
nisam postavio,slao sam svima.
meni je superiska kratkiju se nije pokazalo najbolje na njegovom terenu miligor nemoze da se navikava na zvukove 100 ljudi 100 cudi,100 zena 200 sisa
|
||||
|
||||
Pa posalji onda i meni, jeste da sam jos uvijek na V2 ali nema veze, neka se nadje kada budem bio u domovini jer mi se cini da Deus tamo radi sasvim drugacije nego ovdje u AT
|
||||
|
||||
ako nema kratki poslacu ti kad uzmem "ekran" gore,tj u kucu
|
||||
|
||||
Pa posalji i meni,cekam,ako je za verziju V3.2 da isprobam!
|
|
|||
|
|||
Sirmium pogledaj postu.
|
|
|||
|
|||
Ja sam se vratio na V2......