|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Minelabov E-Trac i XP Goldmaxx power
Evo da malo ljutim minelabove vlasnike
http://www.youtube.com/watch?v=ItfjGwhaVzE
|
|||
|
|||
jos jedan vazdusni test ...
|
|
|||
|
|||
ma 1000% nesto manipulisao...sto nije pokazao kako su namesteni detektori...i osetljivost....pa nece Francuz da pravi reklamu za minelab-a...pa ja imam Minelab Se Explorer-a, po tome ispade da stari explorer bolje radi nego novi...eeeeeee!!!! :-))
|
|
||||
|
||||
Eh sad, nemojte da se ljutite odmah . Covjek je rekao da su oba detektora na max senzitivnosti, uostalom, imamo ovdje clanove koji razumiju francuski pa neka prevedu...ma bolji je XP od svake druge masine ...sta mislite kada ga rade kupi sebi pa onda ugradi onaj nevidjeni cip sto otkriva 3m pod zemljom....pa taj ima da pocisti sve ostave po Srijemu
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Sa srecom ...nego, hoces li da ti ugradim jedan budilnik u njega, cisto da znas kada trebas ici kuci, haha?
|
|||
|
|||
Hvala vumi, nema potrebe, mogao bi dami u kacet ugradis mobilni klima rashladjivac,
|
|
||||
|
||||
Imam i za to rijesenje, samo se javi na vrijeme, velika je navala
|
|||
|
|||
E-Trac test
Vumi jka stvarno ne znam sta je onaj lik radio i koje je loncice pobrkao ali nije moguce da E-Trac ne konstatuje zlatni lancic.Ovo je test odmah ispod onoga.pogledajte:http://www.youtube.com/watch?v=jWtx0...lated:totlach:
To mora da je neki francuski"zlatni"lan cic |
|
|||
|
|||
e ovo me je izprovociralo,naprav io sam test sa mojim Explorerom SE i ovaj sto ovde pokazuje nema veze sa zivotom...ili kao sto rece TRAGAC " francuski zlatni lancic" znaci kod mene BEZ PRETERIVANJA na test u vazduhu sa sondom od 11" osetljivost na 28 ....35-40 cm bez problema!!!! asto ovaj pokazuje moze da zeza samog sebe,a ko ima EXPLORER neka proba sam....i sve je jasno :-))
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
XP goldmaxx power | banebeograd | Testiranje detektora | 5 | 06.10.2008 18:03 |
Goldmaxx power DUBINA ? | Cakan | Vrste i namjena | 11 | 03.08.2008 15:14 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
GmaxxII ili GOLDMaxx power | tragac | Vrste i namjena | 1 | 29.04.2008 21:56 |
xp goldmaxx power | vedran | Vrste i namjena | 3 | 29.03.2008 23:48 |