|
||||
|
||||
naj oglas 2009 godine....
e majko moja sta sve covek nece da nadje po internetu,mene je ovo nasmejalo do suza,neznam kako ce uticati na vas...u svakom slucaju,ja bih kupio za te pare
za mene ce ovo ostati do daljnjeg http://www.autopijac.com/automobili/...ega-48216.html vumi nadam se da ovo neces smatrati reklamnim materijalom,nisam hteo nista da prepravi da ne ispadne montaza......uglavno m slike auta su zakon mozda se ja i rade uortacimo i podelimo lovu da pazarimo zajedno posto ide paket 2 u 1.....
Promijenjeno od eclipse4 (13.11.2009 u 15:54 sati) |
|
||||
|
||||
Mislim da cure spadaju u dodatnu opremu, a to se posebno naplaćuje po satu vožnje, može i upopreko.
|
|
|||
|
|||
eklipse! dogovoreno.......
tebi Opel-cina......... a meni dodatna oprema sa slike koliko vidim, oprema nije puno rabljena isplatice mi se za par dana |
|
||||
|
||||
Pa dobro sta je sa vama, zar ne vidite da su to jos skolska djeca ?
|
||||
|
||||
Istina, malo su kasnije krenule u školu, trenutno su četvrti srednje iz trećeg pokušaja. Nemam posla s dječurlijom sve dok ne postanu puuunoljetne u trideset i nekoj godini. Rade je p_ica majstor, uzdam se u njegovu procjenu.
|
|
|||
|
|||
Ma kakva deca?
ovo su kamuflirane tete od 20.........i neku jos malo ma su i prestarile |
|
||||
|
||||
Rade ti si bogami zagoreo cim nevidis da su to neke devojcice od oko 15 godina.
|
|||
|
|||
Citat:
rade ovo je neukusna sala od tebe bila znam da nemislis tako ali ipak hmhm |
|
|||
|
|||
Pa pise vam.
Godina proizvodnje 1991 |
|
|||
|
|||
decki........
malo zezanja nije na odmet I sam autor oglasa se nasalijo ili je neki preverzni tip zagoreo nisam jos........mazalice jos podmazuju |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Srecna nova 2009 | Nigrianvs | Zanimljivosti | 19 | 03.01.2009 20:20 |