|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Pitanje
Jedno pitanje, ko je bolji fisher 1236 ili f 4.
|
|
|||
|
|||
citat
Fisher F4 je novi model i ima konfornije kontrole kod podešavanja prilikom traganja.SMD tehnologija izrade,što je komplikovanije za popravku.Diskriminat or mu je lošiji u odnosu na Fisher 1236 čiji diskriminator bolje prodire u zemlji i nema gubitaka u dometu traganja kod diskriminacije.
|
|
|||
|
|||
Ljubo uz svo duzno postovanje mislim da se tvoj post odnosi na citanje prospekta i licnom iznosenju zakljucaka iz istih a ne i testiranju u realnim uslovima istih. Ispravi me ako gresim ili mozda imas oba uredjaja pa si zakljucak doneo testiranjem istih? Ukoliko si ih testirao iznesi nam konkretne podatke.Ziveo!
|
|
|||
|
|||
Ja sam pre radio sa 1236, sada imam xp ali bih da kupim jos jedan losiji aparat. Zivim na severu vojvodine ali radim iskljucivo u sremu. Sada sam resio da probam ove terene na severu. Mislim da ovde gore niko nije radio. Vec sam pronasao dosta terena u pitanju je srednji vek. Ali sam nasao i mesta sa Rimskom keramikom. Malo se plasim da me neko ne prijavi tako da planiram da radim nocu. Dugo sam razmisljao o ovom i prelomio sam, da li je neko od vas radio po severu?
|
|
|||
|
|||
Za Crnog
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
pa ti si prvi koji juri da kupi losiji aparat , svi se slomise da uzmu nesto bolje sto se losijih aparata tice mogu da ti dodam neke da probas hahah siguran sam da su losiji od XP-a |
|
|||
|
|||
Ja nisam rekao a ni mislio Ljubo da se zezas vec me je zanimalo jesi li isprobao taj novi F4 jer me taj aparat zanima mozda bih ga kupio za sebe pa mi je jako bitno da nadjem nekog ko ga je i isprobao jer proizvodjac pise svasta hartija trpi a utisci sa terena su mnogo merodavniji. Nadam se da se sad slazes sa ovim sto sam izneo a sto se tice pravljenja aparata sema dilema itd toga sam sit , veruj mi na vrh glave su mi se popeli ti rucni radovi!
|
|
|||
|
|||
citat
Citat:
|
|
|||
|
|||
Znaci po tebi u prednosti je ipak 1236 u odnosu na F4 iako ima DD elipsastu sondu i displej koji pruza razne korisne informacije?
|
|
||||
|
||||
Citat:
Bravo Ljubo, trnovit je put do spoznaje i moj prastari XLT je vrhunski apatat, ali uz puno zaebancije, na žalost svaki teren je priča za sebe. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pitanje za Lakija | zokioki | Testiranje detektora | 7 | 10.02.2008 12:25 |
PITANJE ZA SVE! | sirmium | Kako? | 69 | 16.12.2007 19:23 |
Pitanje??? | Fallen Angel | Testiranje detektora | 10 | 06.12.2007 00:24 |
Pitanje.... | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 9 | 14.04.2005 03:50 |