|
||||
|
||||
Opera Aida u Viminacijumu
Sinoć je u Viminacijumu bio spektakularan događaj izvođenja opere Aida Đuzepea Verdija!
Kao što znate, Aida je premijerno izvedena u čast otvaranja Sueckog kanala. Sinoć smo imali drugo otvaranje rimskog amfiteatra koji je nakon razaranja grada od strane Huna 441. godine stajao porušen i zatrpan... Fenomenalno izvođenje Narodnog pozorišta iz Beograda, a utisak da prisustvujete nečem istorijskom u smislu i istorije, i arheologije i kulture je neponovljiv! Deo fotki je od pre deset dana dok su pripreme bile u toku kada nisam ni verovao da će moći sve da završe do sinoćnjeg koncerta, ali sve je bilo u najboljem redu, a i vreme kao faktor nije moglo biti bolje! |
|
||||
|
||||
Predivno, žao mi je što nisam išao!
|
||||
|
||||
Aida
Mora da je bilo lepo. Dozivljaj.
Jedino ne povezujem sadrzaj Aide sa Milanskim ediktom i Hriscanstvom.
|
||||
|
||||
Aida je samo bila najnovija predstava Opere. Kostimi su lepi i novi, uvežbani glasovi još ne ispevani pa deluju sveže čak i na otvorenom prostoru, kao i orkestar koji je takođe bio na nivou... kao i gosti ))))
|
|
|||
|
|||
Predivne fotografije, verovetno je uzivo bilo mnogo zanimljivije ,zalim sto sam tako blizu a tako daleko!
|
|
||||
|
||||
Evo ko želi da gleda trenutno ide snimak na drugom programu RTSa... Aida...
|
||||
|
||||
Jbg,ja otisao na noc muzeja i dok sam se vratio prodje Aida.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Senzacionalno otkriće u Viminacijumu | LazarS | Praistorija | 11 | 24.10.2012 23:35 |