|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Bane hvala na dobrodošlici.Ovo je model sa kutijom iznad štapa,ako mislimo na isto.vrlo malo sam ga koristio i pronašao sam neke stvari ali na nekih 10 do 15 cm.Ili ga ne koristim kako treba ili ne može dublje.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (07.03.2008 u 20:25 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
jesi li nasao nesto sa tim aparatom, kako se pokazao na terenu... pozzzzzz |
|
|||
|
|||
avukadi imas dobar aparat,nemoj da brines,a ako oces jos malo dubine kupis vecu DD sondu i imas jedan od najboljih aparata...
|
|
|||
|
|||
Puno hvala "laki" vidim da ih ljudi slabo posjeduju pa pomislih da sam nabavio krivu mašinu. Nabavit ću novu sondu pa ćemo da vidimo,tvoja procjena koliko jaka dd sonda mora da zadovolji malo veću dubinu.
|
|
|||
|
|||
citat
Mislim i da kažem da discriminator tipa "TR disc"modusa kod detektora to nije moguće jer detektor u modusu razlikovanja ne reguliše efekat zemlje i zbog toga gibi u dubini i do 30% detekcije a da ne govorimo i o prepoznavanju cilja.To mogu prepoznati samo iskusni tragači.
|
|
|||
|
|||
nema jaka ili slaba DD(veca) sonda za tvoj aparat trenutno je samo jedna i to 12"x10"...
|
|
|||
|
|||
vumi molim te pomozi mi , kako tipkati citate
|
|
||||
|
||||
Stisni gumb " Citirati " i tipkaj.