|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Nema se tu što njušiti i nema tjeranja vode na odabrani mlin, to je čista realnost.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Ja sam pisao protiv toga detektora kojeg si ti pominjao iz razloga sto se radi o kucnoj radinosti a takve stvari necu da reklamiram na ovome sajtu. Tako je bilo i tako ce ostati. Ko zeli nesto da reklamira ovdje, to moze u dogovoru samnom.
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
sirijus
Koji li ga to da kazem glupi kupac kupio kad je neispravan.Da te svaba malo na zeza.
|
|
||||
|
||||
Odakle ti sad to da je neispravan...sto se ja sa njim nisam snasao to je druga stvar...bio je u njemackoj i sve je u redu sa njim. I otkuda ti pravo da nekog kupca nazivas glupim?
|
|||
|
|||
citat
Ti si sam napisao da nesto nije u redu sa sirijusom i da si ga vratio posle toga u nemacku.posle si naveo da nisi u mogucnosti da ga dalje testiras jer ga je neko kupio.Sto se tice glupih kupaca ja nisam mislio da vredjam nikoga ali se to odnosi prvenstveno na nemogucnosti svih ljudi da znaju sve o nekom detektoru koga kupuju bez obzira koliko novca poseduju.Ta "glupost" se odnosi bas na ove iskaze koje sam naveo.Nemoj se ljutiti na moje komentare jer su to moja licna vidjenja.Meni niko ne moze naprimer prodati nesto dok se ja licno u to sam ne uverim.Ako mi detektor nije poznat moze neko da mi nudi i besplatno,ja ga necu uzeti
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
ajd da ja probam da resim ovo zamesateljstvo s obzirom da sam upoznat sta se desavalo sa ovim aparatom...
sirius je prvi put poslat na testiranje, ispostavilo se da je nesto bilo neispravno, vracen je proizvodjacu koji ga je servisirao, u medjuvremenu se javio zainteresovani kupac ciji prijatelj vec ima u posedu model sirius i zadovoljan je kako on radi, tako je sirius cim je stigao kod vumija a po prijemu avansa poslat kupcu, znaci- kupac je uzeo ispravan uredjaj u kompletu sa svim ponudjenim sondama, jedino sto nama sada ostaje je da dok stigne sledeci aparat kod vumija mi sacekamo ili utiske sa terena novog vlasnika siriusa ili novi test vumija... ja cu da probam da saznam utiske kupca a vumi ce da se potrudi da uradi test, pa ko pre .... nadam se da sam pomogao malo |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |
Test G-Maxx-a II | Vumi | Testiranje detektora | 3 | 28.08.2006 20:57 |