|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
dajte mi prokleto blago ja ulazim u gacama da ga izvadim
|
||||
|
||||
Godinama čitam slične gluparije i nemam volje komentirati napisane nebuloze, ništa od napisanog ne stoji, za detaljno objašnjenje morao bih napisati podebelu knjigu s područja psihologije opterećenih tragača, a to mi ne pada na pamet.
Jedino je važno da ovaj predivan hobi ne postane opsesija, jer svaka nezdrava opsesija neumitno vodi u pogubnu boleštinu. Svaki onaj koji izlazi na teren opterećen maštom o pronalasku zakopanog blaga, na dobrom je putu da završi neslavno i pogubno. |
|
||||
|
||||
da ne ukenjas pantalone ahahaha
|
|||
|
|||
Citat:
Nisam nikada cuo za smrtonosne gljivice koje se razvijaju na predmetima koji su dugo stajali u zemlji?Kako se zovu? |
|
|||
|
|||
Enigma pa svi mi mastamo pomalo o zakopanom blagu.Kod nekog su to tovari blaga a kod nekog kao sto sam ja je jedan ili dva novcica u pitanju
|
|
||||
|
||||
da lakse vadim gajgerov brojac i dezinficiram nalaze
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Odlično, znači da nisi opsjednut i da si zaštićen od prokletstva.
|
|
||||
|
||||
Arch, zdravo razmišljaš i to je jedini ispravan put. Nije ludilo palo s neba, ljudi se nesvjesno dovode u to bezizlazno stanje. Problem je u tome što labilne osobnosti gutaju kojekakve gluposti i naebu pravi - zdravi.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pop Martinovo blago | pdragan | Priče...legende...itd | 346 | 13.12.2014 23:11 |
Cetnicko blago vredno 8 miliona dolara | prepelica | Priče...legende...itd | 9 | 26.04.2008 01:28 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |