|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
nisam ih probao na terenu ali znam da ima domacih aparata koji su uradjeni bas kao i fabricki sto se izgleda tice.
|
|
||||
|
||||
frustrirajuce je kad metal detektor kojem baterija stoji u kutiji za sapun,a sonda na drski od zogera klepi sester na 45 cm sto ne moze ni jedan 'nasminkani' detektor renomiranih proizvodjaca pa ni minelab e-trac ili fisher f75 koji slove za najdublje fabricke detektore
ali zato taj detektor iz domace radinosti ne moze sijaset drugih stvari: preskocice novcic na kant,preskocice malog arpada,preskocice gvozdeno koplje itd |
|
|||
|
|||
Ruku na srce moj me Cale sa takvom sapunjarom ubije svaki put
Jedino na madjarcima smo ravnopravni , na kelte i na prvi vek vise ne idemo zajedno |
|
|||
|
|||
asa dupundzu na 35 sa malom sondom i sigurno jos 5-6 cm lufta izmedju sonde i zemlje...a arpada (madjara) na 14cm bez problema..postavio bih video da se svi i uvere u to sto pisem ali iz tehnicki razloga nemogu nije higijenski...DEUS... .
|
|
||||
|
||||
imam prijatelja u americi koji prodaje metal detektore i koji cesto radi testove dubine svih detektora
ne tako davno sam ga pitao da uradi test i da mi kaze koji je najdublji....odovor je bio Minelab e-trac i Fisher f75 od nedavno ima u prodaji Bugarski Blistool LTC 48 za koji kaze da je trenutno najdublji od svih evo za kratko sam vreme pronasao 2 na You Tube gde ljudi pokazuju koliko je nadmocan u odnosu na Deus i E-Track http://www.youtube.com/watch?v=0HIrN...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=UTJTl...eature=related |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Sve u svemu najvaznija stvar kod svakog detektora bilo da je fabricki ili kucne radinosti je dobra njiva na kojoj niko nije radio.
|
|
||||
|
||||
Blisstol LTC 64X V3 je što se dubine tiče tata u zraku i jednolikom materijalu pri suhoparnom testiranju. Na prljavom, odnosno raznolikom terenu je sirotinja za DFX- 300, znači u realnim uvjetima. Da bi ovaj detektor postao stabilan, treba mu debelo smanjiti osjetljivost. Dobro znate što se tada događa s dubinom detekcije. Osim toga aparat je prilično složen za prosječnog korisnika. Onim silnim nepreciznim potenciometrima više nema mjesta na ozbiljnim aparatima, procesori i kontroleri neusporedivo kvalititetnije odrađuju zadanu im zadaću.
|
|
||||
|
||||
Pronadjoh na "Oranzinu" , remek djelo na prodaji...mozda se neko prepozna, hehe
|
||||
|
||||
Jel to uredjaj za pronalezenje nafte ili dijamanata?
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |