|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
ej bre ljudi tri gejseee, doslo vreme bolje ziv nego mrtav |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
citat
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nema problema Ljubo desi se!
|
|
|||
|
|||
SE
Izvinjavam se ako sam se pogresno umesao!
Svaka pomoc oko EXPLORER SE-a bi mi dobro dosla.. Pa zato ko moze da pomogne neka pise nesto. Hvala |
|
|||
|
|||
Citat:
Nadam se da ce se naci neko ko ti moze dati detaljene informacije o EXPLORERU, mada mislim da niko od ucesnika ne poseduje taj aparat. Moja licna iskustva sa njim su isto nikakva, pokusacu da ti nadjem i prevedem nesto sa stranih foruma. Navedi samo detaljnije sta te zanima. Promijenjeno od kratki (11.02.2008 u 00:35 sati) |
|
||||
|
||||
Hunter, nema potrebe da isto pitanje postavljas na nekoliko mjesta i razlicitih foruma - dovoljno je na jednom!!!
|
|||
|
|||
Citat:
I izvinjavam se Vumiju sto sam sam postavio isto pitanje na vise mesta! |
|
|||
|
|||
Pozdrav ekipa.Sad sam malo razočaran što samo ja imam tesoro vaguero,mada ga još nisam najbolje skužio.
|
|
||||
|
||||
Citat:
taj sam aparat i ja hteo za sebe,pa sam ga jednom i probao... kakav je problem koji imas sa vaqerom... jel tvoj model sa kutijom ispod ili iznad stapa... pozzzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |