|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Vecina trazi detektor sto moze golubu u letu da uhvati i diskriminise prsten na nozi a nebi bilo lose i da mu kaze sta na njemu pise tj ko mu je vlasnik...po mogucnosti bar na 2km udaljenosti a da aparat ne kosta vise od 150€
|
||||
|
||||
xexexe,prosli put si naveo komarca za primer
|
|
||||
|
||||
Da, ali je razdaljina bila manja...ovo se radi o dubinskim tj daljinskim detektorima...veca meta na vecoj dubini
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Bravo, stari lisac.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Laki nismo se razumili, teren je presudan, npr. spektrum je na određenim terenima nenadmašan, a na nekima obična kanturina.
|
|
|||
|
|||
ma razumemo se ,na isto mislimo nego kroz poruke je uvek teze to docarati(ispricati) nego u direktnim razgovorima(uzivo) ...pozdrav
|
|
|||
|
|||
Dok bude mucenice bice i testova, a kad nje nema............
|
|
|||
|
|||
test
Moram opet i ja da se malo umešam u razgovor.Možda je ranije na forumu pisano o testovima detektora ali nije loše da se još jednom podsetimo.Mislim da ovde svi mislimo na istu stvar ali sa različite tačke gledišta i zato se čini mi se pomalo ne razumemo.
Test detektora sa današnjim kovanim novcem pa i onim koji je pronađen detektorom i drugim predmetima će se znatno razlikovati.Misli da je suvišno pominjati da detektor nalakše prodire u peskovitom tlu,zatim u vlažnom tlu a najteže na jako mineralnim terenima i konačno kad je srednja mineralizacija a teren suv.Stoga uvažavam svačije mišljenje i probe na terenu jer smo tu da bi došli do novih saznanja menjajući svoja dragocena iskustva. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
tesoro vaguero 2 | I.Dzon | Vrste i namjena | 44 | 12.06.2008 01:08 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
Konačno mi proradi tesoro i evo rezultata. | avukadi2 | Novi vijek | 2 | 01.04.2008 22:06 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |