|
|||
|
|||
evo sta si napisao
Moj fisher novi f4 ,nemoze malu paricu rimsku u vazduhu na vise od 15 cm ako mislis na najsitniju bronzu,tako da neverujem da f2 moze bolje ..a oba aparata rade na istom principu.kazes da xp hvata na 23cm u vazduhu to je odlicno,sto se tice krupnije bronze mislim da xp moze vise..znaci li tebi nesto razlika izmedju 15i 23 cm ???Ja mislim da na dobrim terenima i razlika od 1 cm nekada znaci mnogo.da ne pricamo o 5-6 cm,mislim da se slazemo u ovim predpostavkama.
|
|
|||
|
|||
Zemljiste uvek igra veliku ulogu kod dubine. Neznam sta da ti kazem ali to sa sitnom bronzom najvise 10cm je malo u odnosu na moj aparat. Kod mene su te dubine na 20 a i vise, ne verujem da je bas tolika razlika u zemljistu i da je to glavni razlog. Probaj pre nego ukljucis aparat da stavis sondu na zemlju i dok je na zemlji ukljuci aparat, sacegaj ga u tom polozaju da da ona tri tona i onda pojacaj SENS. Interesuje me hoce li tada biti razlike u dubini.......
Napravicu test u vazdudu samo radi uporedjivanja sa videom na sester i videces da ga hvata na vise od 40cm, mada ne drzim puno do takvih testova, u zemlji je to drugacije. U sumi sam nasao Hadrijanov sester na oko 40cm dubine sa sondom od 27cm . |
|
||||
|
||||
Da, ali to bijese sa Gmaxx-om, ne sa GMP-om
|
|||
|
|||
Isto je to. Po meni rade oba aparata isto, samo sto je mala razlika u tonovima i GMP radi mirnije kod odasiljaca ili dalekovoda.........
|
|
||||
|
||||
po nekom mom malom i skromnom zakljucku mislim da je gmp ipak bolji za sumsko zemljiste i za rastresitiju zemlju.
|
|||
|
|||
Slazem se sa tobom, u stvari u sumi svi detektori idu dublje....
|
|
||||
|
||||
citao sam jedan engleski forum,nemogu da se setim koji,jos pre,oni govore da za tvrdu suvu zemlju g-maxx je daleko bolji od GMP-A.....mozda bi ti kratki,vumi i bane bg mogli da negirate ili potvrdite to....
|
||||
|
||||
U Italiji je g-maxx detektor broj jedan, to mi je ljetos rekao jedan tragač iz Italije, razlog je isti kao što si naveo.
|
|
||||
|
||||
Citat:
on sa gmaxom, ja sa gmp, oba detektora su detektovali mete na isti nacin, nije bilo neke znacajne razlike , tako da mislim da nema greske koji god da se od ta dva aparata izabere, mada ja licno malu prednost dajem gmp... |
|
|||
|
|||
i po meni je GMP bolja masinica zbog tankog srebra .A kolko sam provalio iz foruma dubine su podjednake sto se tice krupnije bronze.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Informacije radi !!! | emir1982 | Testiranje detektora | 35 | 30.06.2008 01:16 |