|
||||
|
||||
Sad sam u trilemi, koji detektor nabaviti? Goldmaxx, Deus ili White...?
|
|
|||
|
|||
Samo da dodam na pike-ovu pricu.Onaj prvi iz dedica iz price je bio moj pokojni deda
|
|
|||
|
|||
koji god da uzmes pokajat ces se. ne zato sto su to losi detektori nego sto ces ti misliti da si uzeo pogresan...pa jedno po godine dilema i razbijanja mozga o tome sta si mogao da imas za te pare,da li si pogrijesio,pa ces htjeti novu masinu....a najmanje ces provoditi na terenu i uzivati sa svojom masinom.
uzmi sta bilo i pali na teren,j.bes pricu. Eto uzmi Fisher F 75. dobar,cijena kao i Power a niko se ne zali na njega. na ovom se forumu vjecno lome kolja izmedju onih koji imaju XP (citaj Deus) i White's-ovaca. svi ostali samo posmatraju i smiju se tim prepucavanjima koja nerijetko dosegnu kriticnu tacku pa se teme zakljucavaju |
|
||||
|
||||
Kupi jedan XP, jedan Minelab, jedan White's ako imas para i jedan Garet. Danas se ozbiljnim tragacem smatra onaj koji ima najmanje 2 detektora. Mozes na teren da povedes tatu, sina, zenu... nemoj samo svalerku da vodis jer onda od traganja nema nista.
|
||||
|
||||
Ovaj je dobar ako ne nadjes nista onda mozes da ga prepravis u kosacicu ili frezu
|
||||
|
||||
Hvala na savetu za detektor a što se tiče terena nemoj da vređaš jel neki od nabrojanih više nisu među živim. Ipak malo poštovanja i lepog ponašanja
|
|
||||
|
||||
Izvini prijatelju, nov si jos te nismo upoznali, neznamo ni koliko imas godina. Nisam mislio nista licno vise je bilo u globalu. Samo opusteno!
|
||||
|
||||
Ja cu sebi nabavit jedan ovakav,ubija na terenu ...i to doslovce.Momci traze metal zaostao iz vremena uvodjenja demokratije bombama...
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=Desert Walker;74260]koji god da uzmes pokajat ces se. ne zato sto su to losi detektori nego sto ces ti misliti da si uzeo pogresan...pa jedno po godine dilema i razbijanja mozga o tome sta si mogao da imas za te pare,da li si pogrijesio,pa ces htjeti novu masinu....a najmanje ces provoditi na terenu i uzivati sa svojom masinom.
uzmi sta bilo i pali na teren,j.bes pricu. najpametniji savet |
|
||||
|
||||
@Trojanac... Ja sam zadovoljan mojim F70... Ono što mi manjka je VREME i po koji teren
Pri kupovini, bar po meni, obrati pažnji na sledeće stvari: - Težina (nije sve jedno da li je težak 1, 2 ili 3 kg) - Kakve baterije troši i koliko brzo - Kakav zvuk pravi (nakon čitavog dana slušanja, nije sve jedno šta ti zvoni u glavi ) - Da li pri raspoznavanj mete radi samo ding-ding, bip-bip... ili može da napravi i biiip (razlika između manjih i većih meta) ... verovatno bi još neko imao koju, toliko od mene
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
za korisnike deusa | eclipse4 | Zanimljivosti | 3 | 05.12.2011 21:29 |
pitanja u vezi detektora metala | frabrne | Vrste i namjena | 23 | 16.06.2008 19:13 |
Odgovor u vezi tetradrahme od nikostakic | Miki | Antika | 0 | 24.04.2005 21:17 |