|
||||
|
||||
Citat:
Sto ce tice strucnnjaka koji govore da se u svjetska mora talozi godisnje toliko i toliko mm mulja i da se more podize zbog toga tu bas i nisam siguran. Ako pogledamo koji je procenat kopna u odnosu na okeane i onda jos kada vidimo koji procenat od svega toga imaju rijeke, mislim da od te price nema nista. Slicno mislim i o topljenju leda i podizanju nivoa mora zbog toga.
|
||||
|
||||
Moram jos da prokomentarisem fosile sa onog ubacenog linka. Koliko ja vidim nista se nije promijenilo 100-tinama miliona godina, sve je ostalo isto samo je nekoliko majmuna odlucilo da se promijeni u covjeka dok su ostali i dalje u sreci zivjeli kao majmuni pa i dan danas...nesto tu ne stima.
|
||||
|
||||
Dragi moj Grga, ljudima poput tebe koji imaju nekakvu širinu nema mjesta na tim tzv. društvenim mrežama. Pametan tamo zalazi samo onda ako je spreman gubiti svoje vrijeme, utrpati nekom nešto ili ako mu godi da ga ovčice karaju, onako s guza. Za pametne postoje specijalizirani forumi, baš poput ovog našeg.
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Enigma na prilogu | ||
|
|||
|
|||
Maljevik
Jedan od mnoštva podvodnih arheoloških lokaliteta na Jadranu. Odabrao sam Maljevik zato što je blizu lokaciji moje pretpostavke o Troji. Arheolozi i ostali ''stručnjaci'' kažu da se ''pomaklo'' i more i kopno, zbog nekakvog tektonskog poremećaja. Zanimljivo. Na cijelom Jadranu ista slika. Nije im palo na pamet da se porastao nivo vode... Što vi mislite?https://portalanalitika.me/clanak/19...odmorsko-blago
|
|
|||
|
|||
Da još malo posolimo slanu vodu...
Enigma, eto i mene na Velebit ako ovako nastave prepadat jadan narod, a bojim se da je ovo plašenje tek u povojima, umotano u neprozirni celofan... U Veneciji će (izgleda) samo tavani biti na suvom...
https://www.express.hr/znanost/antar...dzvonilo-19549 |
|
||||
|
||||
Cek malo Grga, ako ce u Veneciji tek tavani biti suvi onda za nase krajeve nema problema...pade mi kamen sa srca
|
||||
|
||||
Meni najzalije ako nivo mora bude kao sto kazu 10 metara bude visi Goli otok bice poplavljen. Gde ce onda ovi narodi svoje politicare da posalju onda?
|
|||
|
|||
Što se mene tiče sve političare svijeta treba , ko što rade Kinezi, u glavušu i još obitelji naplate ''trošak''...
Promijenjeno od Vumi (16.01.2019 u 23:18 sati) |
|
|||
|
|||
Hektor
Odavno pišem objave o Troji, a čini mi se da se čitaju na širem području, jer pojedinci šalju sve više fotografija koje potvrđuju moju teoriju. Onda samo proširim (nadogradim) svoj tekst novim ''dokazom''. Evo neki dan sam iz Tirane dobio nekoliko fotografija za koje pretpostavljam da bi mogle biti...
Ali prvo pročitajte objavu, jer mi je jako važno vaše mišljenje. Ima i nekoliko fotografija snimljenih izdaleka, ali neću ih objavljivati javno. Pa moram imati nekakvu ''zaštitu'' od napada ''znanstvenoarheološ kih'' pametnjakovića... https://www.facebook.com/mirko.grga/...34703343249562 |
|
|||
|
|||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |