|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Vaš omiljeni istoriski spektakl: | |||
Braveheart (Hrabro srce) | 19 | 19,79% | |
Gladiator | 34 | 35,42% | |
Alexander | 12 | 12,50% | |
3oo | 14 | 14,58% | |
HBO Rome (Rim) | 16 | 16,67% | |
Apocalypto | 5 | 5,21% | |
Titus | 3 | 3,13% | |
Troy (Troja) | 15 | 15,63% | |
BBC Hannibal | 2 | 2,08% | |
Pathfinder | 3 | 3,13% | |
Julius Caesar | 9 | 9,38% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 96. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Ovim redom prva tri mesta: Zlato: Gladijator, Srebro: 300, Bronza: Troja! Ali razlike među tim filmskim ostvarenjima su samo NIJANSE!
|
|
|||
|
|||
Bravehaaaaaaaart!!!! !
Najbolji film svih vremena! A ima i najbolju pesmu svih vremena!
Evo linka sa pesmom iz filma... Sa insertima! [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=csoDfx0i4sg[/YOUTUBE] |
|
|||
|
|||
Procitajte reci pesme... Vrlo zanimljivo:
Rumours know that rebellion will break out Bonnie Prince Charles is in the highlands to claim his crown no doubt He raised his Standart at Glennfinnen calling to our pride The Jacobites are gathering I'll be at their side Armed and ready stand My rights I must defend Steel is in my hand Refrain: The Clan's are marching 'gainst the Law Bagpipers play the tunes of war Death or glory I will find Rebellion on my mind |
|
||||
|
||||
Evo, ja procitah i ne razumjeh ni jednu jedinu rijec . Budi dobar, posto je ovo forum na SH jeziku, prevedi nama neznalicama (onima koji ne razumiju doticni jezik) sta pise u ovoj pjesmici
|
||||
|
||||
otprilike:
Boni Princ Carls Je u gorje da podnesete zahtev ( misli se na krunisanje) za krunu, bez sumnje On Je podigao Standart na Glennfinnen pozivajuci na nas ponos Jacobites okuplja Ja cu biti na njihovoj strani Naoruzan i spremn stojim Moja prava moram da branim celik je u mojoj ruci Refren: Klanovi marsiraju, protiv Zakona gajde sviraju melodiju rata Smrt ili slavu ću naći Buna je u mom umu......
|
||||
|
||||
ako se ja pitam svi navedeni filmovi su jedna ogromna okrugla nula pored bravehart....najbolji film o junastvu,od nule do slave,od slave do nule i na kraju poginuti hrabro za slobodu svoga naroda....
|
|||
|
|||
Tako je komsoooooooo!!!! Ja sam vise za Kelte nego za Grke i Rimljane...
|
|
|||
|
|||
Najbolji film svih vremena
kamiondzije...........Paja i Jaric |
|
|||
|
|||
Svi novi filmovi su nafilovani kompjuterskim efektima... To vise i nije film, vec crtani film Ako mene pitate film nije film bez dobre glume, a novi glumci i neznaju da glume. Pogledajte stari film "Spartakus" da vidite sta je pravi istorijski film. Nema nikakvih efekata, a film je jedan od najgledanijih... Ako vec hocu da gledam crtani film umesto "300" pusticu Miki Mausa
|
|
||||
|
||||
Juče sam pogledao film ATILA BIČ BOŽIJI. Film je jako dobar, dobro urađen, odlična glumačka ekipa, ispoštovane su istorijske činjenice, moglo bi se reći do sitnica. Tako da bi toplo preporučio svima koji ga nisu pogledali da to urade, jer se neće pokajati!
|
|
|