|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Hobi
Rekao sam ti sve, nisam mislio da cu morati i da prevodim.
|
|||
|
|||
mozda da ipak prvo uzmes Explorer ili E-trac pa kada streknes malo iskustva predjes na GPX
Mnogi koji ga sada poseduju su ga kupili polovnog za skoro duplo manju sumu neko sto su ga platili prvobitni vlasnici koji su mislili da je dovoljno samo ispljunuti kes za najacu masinu na trzistu i uspeh je zagarantovan. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Gledaj to kao kada prvi put sedas u kola ili kada iz juga prelazis na bmw
|
|
|||
|
|||
Mozda si i u pravu. Juce sam cuo da su neki likovi pre dva meseca nasli ostavu od oko 1000 novcica a prosle godine u oktobru isto neki likovi nasli ostavu od 1800 komada i jos sam cuo za dve nadjene ostave isto sa tim aparatom a opet ovaj ga napljuva, ko ce ga znati. Ja pretpostavljam da ne zna da ga podesi i da se jos nije navikao na njega. Za par dana cu imati priliku da testiram i jednog i drugog pa cemo videti rezultate.
|
|
|||
|
|||
Uh pa dok ga kupis oni ce sve pocistiti
|
|
||||
|
||||
Danijele, pa sad ti i ne treba kada su ti ti likovi sve ostave iskopali
|
|||
|
|||
Kao prvo treba shvatiti da je taj aparat bez diskriminacije sto znaci da reaguje na gvozdje. Moguce je da se izbaci gvozdje koje je veoma sitno i na povrsini inace sve sto je dublje se normalno kopa kao i plemeniti metal. Kao drugo aparat se mora dobro podesiti inace svira na sve zivo, podesavanje nije jednostavno i trazi dosta iskustva i rada na terenu. To sto ga taj tip pljuje je sigurno zbog toga sto je ocekivao da ce odmah nci nesto dobro a gvozdje ce preskociti. GPX je aparat sa kojim se iskljucivo trazi prirodno zlato i plemeniti metal malih dimenzija na jako mineralizovanom tlu, Lorenzovi aparati su namenjeni za nesto krupnije predmete i militariju na velikim dubinama isto na teskom tlu. I on nema dobru diskriminaciju, osim kao sto rekoh slabije reaguje na sitnije predmete pa prema tome i na ek****.
|
|
|||
|
|||
izmedju ostalog kao i svi pulsni detektori. najveca mana im je losa diskriminacija i spor rad
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Neki novcic | ArchNosferatu | Novac | 1 | 18.10.2010 00:02 |
Testiranje LORENZ DEEP MAX 3 | kratki | Testiranje detektora | 0 | 20.09.2006 10:41 |
Lorenz Deepmax X3 | kratki | Vrste i namjena | 2 | 05.08.2006 10:31 |