|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Garret ace 250 je amaterski aparat. Dubina za novcic mu je max 25 cm. Dobar je jedino za plaze i za trazenje na manjim dubinama, a na zemlji gde ima lisca i drugog otpada svira na sve strane iako u stvari u zemlji nema nista. Tako da ja preporucujem da se skloni lisce pa tek onda da se malo preceslja teren. Za njega moze da se kupi i leptir sonda koja je duplo veca od obicne i povecava karakteristike za min 30%
|
|
|||
|
|||
Mene zanima da li je je bolji ACE 250 ili Bugarski Mikron NRG 100 posto su im slične cene.koje su im prednosti a koje mane?
|
|
||||
|
||||
Drži se poznatog i priznatog brenda i nećeš se zaebat. Ivlianus je u jednoj rečenici sve rekao u onoj svojoj priči o tenisicama. Ako ste bogati drobite lovu na gluparije.
|
|
|||
|
|||
Ja razmišljam logički,ako je Garret poznati brend sa istom cenom kao neki nepoznati koji tek treba da se probije na trziste dolazim do zaključka da je Garret losiji.
|
|
|||
|
|||
Gavrilo druze nerazmisljas logicno, iza firme Garret ili neke poznate stoji 30 ili 100 godina iskustva. Iza onog sto misli da je genije i poveze pet zica i na svaki udarac u travcicu tebi aparat pisti ko da si naiso na ostavu on ce i za 50 godina samo misliti da je genije i varace narod, ako izadjes sa istim na teren on koristi detektor poznate marke ( ako je taj detektor dobar sto on pravi sto ga nekoristi sam ). Pogledaj malo strane forume pa ces videti dali neko spominje neku nepoznatu firmu ili detektor. Ali to je tvoje misljenje i radi kako ti je volja nama ni iz djepa ni u djep.
|
|
||||
|
||||
gavrilo ,
iskljuci na kratko ovu svoju logiku i ukljuci uporedo neki od gareta i bugara ili kineza, pa se onda javi i napisi nam tvoje iskustvo, tek onda ces znati koliko si /ne/tacno-logicki razmisljao kad si ovo gore pisao, pozzz |
|
||||
|
||||
ne kudite konje koje niste jahali rece neko
|
||||
|
||||
Ja ne razumijem u cemu je problem sa tim detektorima iz kucne radinosti. Sve su to pokusaji pravljenja detektora koji se vise ne proizvode a radi se o poznatim proizvodjacima, vecinom Fisher. Sve te sheme se sada mogu naci slobodno na internetu i onda su se strucanjci dosjetili da kopiraju neke od modela tih detektora samo mu promijenivsi ime. Naravno, ti iz kucne radinosti nikada nece biti kao oni originalni, po cijoj shemi su napravljeni. Obicno nabace nekakvu sondu od 50cm precnika i onda kazu, woooow, ala je dubok. Ja bih volio vidjeti nekog od tih tzv majstora, da li je ijedan napravio iz svoje glave nekakav model a da pri tome nije koristio sva moguca iskustva iz interneta i stranih sajtova koji se bave istom tematikom.
|
||||
|
||||
ja sam promenio misljenje kad sam uzeo prvi od pokojnog zeljka
a tek drugi al ako je prica zabranjena zabranjena je....ziveli.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garret ADS | Ljuba | Vrste i namjena | 12 | 21.04.2008 09:24 |
Instruction manual za garret master hunter ads7 | Ljuba | Vrste i namjena | 4 | 06.04.2008 00:20 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |