|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Pozdrav svima.Zasto gospodo mesate teme?Ovde se radi o testu Sirijusa a ne nekih drugih detektora.Primedba za moderatora.Mogli ste da otvorite nove teme o radu pojedinih detektora u poljima odredjenih frenkvencija.Bez ljutnje jer mene zanima kako radi Sirijus na terenu.Verujem da ima jos ljudi koje to interesuje.
|
|
||||
|
||||
Za sve zainteresirane, Sirius se vratio iz njemacke ali ga ja na zalost jos nisam ni otpakovao. Cim budem imao vremena, ja cu ga testirati...malo strpljanja i cuce se (naravno ako ga savladam prvo teoretski pa onda i u praksi )
|
||||
|
||||
Vumi ima li ga Sirijus.Kada ce biti prakticni deo ako si savladao teoriju.
|
|
||||
|
||||
Ma sirius je tu vec 7 dana ali ja nemam vremena da izadjem sa njime na teren. Zadnji put je Rade zeznuo stvar, otkazao je dogovoreni termin ....sledece sedmice imam 5 dana slobodno i nadam se da cu tu uspjeti nesto uraditi...samo polako, ili cu ga savladati ili cu ga oplesti oko kakve bukve ...
|
||||
|
||||
sirijus
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
ajde vumi,cekamo svi na praksu ne na teoriju....ako opet ne radi....uzmi srpsku alatku to jest cekic i majzlu i vidi sta ima u njemu |
|
||||
|
||||
Bice da cete za test morati sacekati malo vise...sirius bi trebao sledece sedmice da se nadje negdje u Srbiji na terenu....mijenja vlasnika
|
|||
|
|||
E tek tad vise o Sirijusu necemo cuti ni rec jedino ce cika Bane moci da ga pridoda uz mineoro raznorazne geo pmr i ostala cuda i .uda!
|
|
||||
|
||||
Malo strpljenja nikome nije skodilo pa ni tebi crni ...opusti se i uzivaj...nego, javi mi se putem emaila, trebao bih te nesto u vezi onih sondi koje prodajes... pisi na
admin@vumidet.net
|
|||
|
|||
Dogovoreno.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |
Test G-Maxx-a II | Vumi | Testiranje detektora | 3 | 28.08.2006 20:57 |