|
|||
|
|||
Магнет са навојним никлованим, пречника 16 мм, дебљине 5 мм, а висина 13,5 мм са навојем, конац Сизе: М4, капацитет 5,5 кг. Тхе магнети су израђени од гвожђа неодијумом-бор произведеног (НдФеБ), скроба Н45
Ovaj malecki i ja preveo sa Google al se razume. 5,5 KG a ovolicki |
|
|||
|
|||
Ili ovi ali motraces sa traktorom da izvlacis ali stase uhvati neces moci da otkacis.
:00000 964: Pozzzz i laku Noc |
|
||||
|
||||
sem onog skroba
|
|||
|
|||
zbog skroba je ovaj magnet tako i jak. ima skrobnu srz .
ovo su brate magneti koji mogu da te ubiju. mozda moze da te zalijepi za kakvu metalnu konstrukciju ili srce da zaustavi...taj malecki je bezopasan ali starija braca su zaj_ebani igraci. manite se toga kolege,radimo sa detektorima |
|
|||
|
|||
U pravu si eclipse4. Covek je pismen. Ja sam kriv u zurbi se nisam dovoljno potrudio da prevedem dobro kao ti. Inace web prevodioci nisu savrseni ali moze se razumeti "sta je pesnik hteo da kaze"... Ja sam iz istocne Srbije i pri niskom vodostaju na Dunavu kod Prahova vire potopljeni Nemacki brodovi iz drugog svetskog rata tako da kad bi se neki ovakav magnet zalepio za brod verovatno bi ostao bez magneta. Pozzz
|
|
|||
|
|||
zato kolega svezi jako planinarsko uze i nema kidanja.
|
|
|||
|
|||
Ja imam 87kg a ovaj magnet popusta na 300kg - mislim na Frcijev sa slike...
|
|
|||
|
|||
kupi koji dize tvoju kilazu
|
|
||||
|
||||
gledam ja te brodove kad god opada voda.....blizi sam im od tebe
|
|||
|
|||
Iskreno mislim da sa magnetima slaba vajda (osim za reciklazu) najbolje je detektorom u plicaku a ako je detektor vodootporan onda i malo dublje...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pecanje | kratki | Zanimljivosti | 66 | 18.12.2010 07:01 |