|
|||
|
|||
Zaista lepo i interesantno, svidja mi se stil, prva sa konjima poput kelta...
|
|
||||
|
||||
Grga, ili se meni cini ili si ti opsjednut zenskim grudnjacima?
|
|||
|
|||
Vumi, šta ti je? Mene više ne privlače ni žene, ni cure, a posebno ne ženski grudnjaci koje si pomenuo. Ajd malo pojasni đe ih pronađe, ak nije neka ozbiljna zaebancija...
|
|
|||
|
|||
Izgleda da je Vumi opsednut grudnjacima
|
|
||||
|
||||
Haha, Marko, ocekivao sam od nekoga i ovakav komentar . Grga, naravno da se zezam malo sa tobom....ali stvarno, na ove 3 fotke imaju uvijek isti motivi (kao spojeni zenski grudnjaci ).
|
|||
|
|||
E Vumi, stari se polako a masta kao masta...
|
|
|||
|
|||
Mena više ni sise na privlače baš, a kamo li grudnjaci, ipak, evo još dva - spojena...
|
|
||||
|
||||
Boga mi, sto vise gledam, sve mi se vise cini da sam ipak bio u pravu
|
|||
|
|||
Citat:
Al ga ja nalupeta... http://www.kurir-info.rs/naucnici-do...clanak-1441943 |
|
||||
|
||||
Vecita diskusija i po stotine komentara izmedju ateista i vernika da li je starije jaje ili koka ili da li je bog stvorio coveka ili je covek stvorio boga.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |