|
|||
|
|||
Kod XP-powera je bitno usteliti grundbalans.
Bez njegovog stelovanja je plici. |
|
|||
|
|||
O kakvim se to testovima radi, ja cu napraviti isti i snimicu sve videom da vidis kako radi moj aparat. A sto se tice ostalih testova koje sam postavio na forumu, stojim iza svakog u milimetar i garantujem da su tacni. Ako je potrebno i to cu potvrditi videom.....
|
|
||||
|
||||
odi na nasip kao i ja napravi rupe na svakih 5 cm kao na slici,samo da su duboke bar 15cm u zemlji i sto tanje,zatim turi zeljene novcice i testiraj,mislim da je to najverodostojniji test koji moze da se radi,jer se ne dira mineralizacija zemljista kao recimo kad bi iskopao zemlju pa stavio novcic i vratio nazad.....
samo je test verodostojan samo na toj zemlji,nigde zemlja nije ista...... nadam se da se slazete da je ovo jako realan test.
|
||||
|
||||
Kada ovaj crtez budu nasli za nekih 2000 godina, ima glava da im pukne da bi saznali o cemu se radi
|
|||
|
|||
Bolje se ti eclipse drzi detektora,od crtanja se neces 'leba najesti
Test je veoma realan isti sam i ja naveo u proslom prilogu za musketara. A evo i snimka kako to braca Rusi rade ako neko nije uspeo da protumaci eklipsove hijeroglife:red_eyes : http://www.youtube.com/watch?v=a-wvG2ilYL0 |
|
||||
|
||||
ebi ga braco,nisam na tehnickom univerzitetu.....nem a kota i nema sramota,svi se vi bavite ovime tako da znate na sta sam mislio.....a posle cu da dostavim i bolju sliku
|
||||
|
||||
Citat:
mozda budem proglasen za van goga ili davincija.....ovo je investicija u buducnost
|
||||
|
||||
Ko zna cemu je to dobro, haha
|
||||
|
||||
Sličica je stvarno za svaku pohvalu! Vidi se da se čovek trudio da nacrta. Čak je i spider sonda na detektoru verodostojna.
|
|
||||
|
||||
realan test
evo danas sam bio na terenu i poslikao uzivo kako se to radi da mi vise ne prebacujete za onaj pikasov crtez.
garantujem vam veoma zabavan test koji cete pozeliti svaki dan da radite. ne raditi test po jakom suncu jer ako posmatrate pticicu previse od ispod moze da se digne "pritisak" i ubrzo pozli..... ziveli i srecan test....
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Informacije radi !!! | emir1982 | Testiranje detektora | 35 | 30.06.2008 01:16 |