|
||||
|
||||
zato cu ja sacekati da vito sve istestirate i odlucim sta mi je ciniti
sta ako v2 sad vise nije kao sto je bila?
|
||||
|
||||
Jao čika eklipse kako si samo promućuran!
Gde si ti nema te sto godina!?
|
|||
|
|||
Citat:
Nema brines |
|
||||
|
||||
Korisnici koji su se zahvalili korisniku IVLIANVS na prilogu | ||
|
|||
|
|||
Danas sam bio u mogucnosti da se malo bolje pozabavim stelovanjem i isprobam funkcije.
Sve u svemu vise sam zadovoljan nego prvi put, mada su me tada komarci iritirali do daske. Ako nekog zanima stelovanje napisacu Promijenjeno od kratki (01.07.2013 u 07:43 sati) |
|
||||
|
||||
Moze ,moze napise neka stelovanja koja koristis..
|
|
|||
|
|||
Moze,moze sto kaze kolega 10000
|
|
|||
|
|||
Stelovanje Deus V3.0
Sa ovim stelovanjem sam radio na srednjem veku i keltskom terenu….
G.B. se najbolje pokazao na „PUMPEN“ i onda manuelno podesavanje u EXPERT modu ako je nemiran kod udara sonde od neki predmet. DISK sam radio od 3-5……..EXPERT……..3 TON…….EXPERT……168……5 71…..702 i skala sa gornnje strane od 3.0-5.0 zavisno od diska………….65…… (pogledaj fotke) SENS……95……..EXPERT…… ….3……… FREQ………..18kHz-12kHz…… IRON V…….2-3…… REAKTION…..1-2…….EXPERT…..SILENCE R…..0-1….. kod cistog terena REAKTIOM…..0….SILECE R….1…. AUDIO.RE……5…..EXPERT …….1….. NOTCH……00-00….. Naravno ovo je na ovom terenu bilo u redu e sad kako ce biti na drugim terenima je uvek pitanje. Isprobao sam i program GOLD FELD, nije los za terene gde je jaka mineralizacije, isto sam skakao sa njega na moj program tek da provrim metu. U par situacija je on davao signal dok moj program recimo nije i obrnuto. Prmetio sam da je GOLD FELD program strasno osetljiv na sitne predmete. Ostaje da se jos vise isproba sa drugim frekvencijama i na drugim terenima, rim itd. pozdrav |
|
||||
|
||||
tu sam ja oduvek...posmatram iz pozadine sta se desava
|
|||
|
|||
Izasao je vec V3.1 sa otklonjenim nedostacima od V3.0 verzije.
Bas me zanima sta je i koliko popravljeno. Za sada sam primetio da je aoarat kod reakcije 3 skroz preforsiran i da ne reaguje najbolje na plitke mete u tom stelovanju. Reakcija 1 i 2 nisu lose, razlikuje sacmu od 2mm uz zardjali ekser u zemlji. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
Test Deus | kratki | XP | 3 | 09.01.2011 20:11 |
XP Deus | kratki | XP | 3 | 08.01.2011 17:19 |