|
|||
|
|||
Baš mi se ime Trojan nekim čudom uklopi u moju teoriju o Troji i Trojancima. Ajde nek sada netko kaže da nismo potomci ovoga ''mitskoga'' naroda...
|
|
|||
|
|||
Zaboravio sam još jednu rečenicu. Stari Rimljani su bili uvjereni da su potomci trojanskoga junaka Eneje, koji je nakon pada Ilija pobjegao u Italiju...
|
|
|||
|
|||
Slike su vam odlicne, kod nas u Austriji udarila ova snezina pa ne prestaje. Od trazenja nista, u subotu odoh na pastrmku......
|
|
|||
|
|||
Jos malo....
|
|
||||
|
||||
Kolega Kratki samo ponesi onog voblera kojeg si sam napravio i sigurno očekuj dobar ulov! Evo ja da sam riba pao bi sigurno na krasotu izrade na stil i elenganciju same varalice! Pozdrav i BISTRO! P.S: Slike koje si postavio su super jedna će izvesno vreme da mi posluži kao čuvar ekrana ili na stranom "Screen Saver", naravno zbog poštovanja autorskih prava uz dozvolu autora. Jel važi?
|
|||
|
|||
Nema problema sto se slike tice, a sto sa voblerima je vec provereno tu nema promasaja......
|
|
||||
|
||||
Zanimljiva prica o trojanovom gradu rimskom gradu iz treceg veka. Citao sam da na Ceru postoje ostaci rudnika olova i bakra jos iz doba praistorije a da su ih rimljani masovno koristili.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Jos malo slika planine Cer uz malo nalaza pronadjenih tamo!
Slika052.jpg img103.jpg img102.jpg img101.jpg img099.jpg |
|
|||
|
|||
Da li pad Ilija ima kakve veze sa imenom Iliri?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
naj oglas 2009 godine.... | eclipse4 | Zanimljivosti | 16 | 17.11.2009 12:37 |
slika | Cezar Veliki | Kako? | 13 | 01.05.2009 02:04 |
Srecna nova 2009 | Nigrianvs | Zanimljivosti | 19 | 03.01.2009 20:20 |
par slika.... | eclipse4 | Antika | 12 | 19.05.2008 22:06 |
slika??? | lila | Novi vijek | 2 | 10.07.2005 19:12 |