|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Rade dogovoreno, ti meni XP, a ja tebi XLT koji ne registrira ni rimsku cigletinu, a kamoli novac ispod nje.
|
|
|||
|
|||
A kako bi bilo da isprobate koji detektor moze da vidi ispod rimske cigle manju tanku zlatnu mindjusu ili privezak? Sto se Xp-Goldmaxxa tice veoma dobro vidi folis od 12mm ispod rimske cigle na dubini oko 15cm. Mislim da svi detektori koji rade sa visljom frekvencijom imaju prednost u takvom slucaju. Mada moram reci da me je G-max II iznenadio kad je i on video folis mada malo slabije od Goldmaxxa i Tesora Germania.
|
|
|||
|
|||
enigma, no problemo ombre dogovoreno ali uz XLT ide i kilo mucenice da kad se razocaram u njega nasljokam od srece
|
|
||||
|
||||
Mislim da vecina detektora moze vidjeti novcic ispod rimske cigle, e sad kako...to skontajte sami ...u to se uvjerio i "kratki" kada je testirao Goldmaxxa i javio mi razocarano da ni on to ne moze...poslije je vidio da nije bio u pravu
|
||||
|
||||
Prijatelju, uz XLT pride ide pečeni odojčić, bocun vrhunske mučenice i dva demižona zelenog silvanca, nakon ove uvodne inicijalizacije Spectrum će vidit ciglu i novčić ispod nje, tko zna možda mu se otvore oči i registrira kineski zid.
|
|
||||
|
||||
Citat:
s obzirom na moju mladost i neiskustvo mogao bih biti u revijalnom delu ono kad se krene sa napadom na odojke svih vrsta sto zivih sto res pecenih |
|
|||
|
|||
Vumi moram da te ispravim, to je bio Gmax! Posle one tajne je hvatao mnogo bolje dok je Goldmaxx to radio dobro odmah.
|
|
||||
|
||||
Cije su to tajne...vase
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Enigma prijatelju uzecu banabeograd da mi pomogne el ako to sve saspem u sebe videcu JA i moju pokojnu babu
|
|
||||
|
||||
Starost moj prijatelju, starost. Izvinjavam se na gresci, davno je to bilo
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |