|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
hehehehe.dobra reklama
|
|
||||
|
||||
Citat:
cisto da mu ucinimo uslugu da se rastosilja bede, mozda bi mogao da mu pomognem, jel on juri da pazari neki drugi aparat i koji... |
|
|||
|
|||
500 e,ili menja za Fisher 1266
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ni jedan ni drugi.Ali moj izbor bi bio BMW X5
Tiu verovatno vozis neki Francuski auto |
|
|||
|
|||
Nebi da vise skrecemo sa teme i ovako je dosta daleko otislo.
|
|
||||
|
||||
Jel to opet pocinje stara prica? Ostavite se toga, svako ima svoj aparat i misli da je najbolji. Ne zna svako raditi sa svim aparatima i uvijek misli da je neki drugi bolji. Sa aparatima se treba raditi duze vremena da bi se tacno upoznao i da bi se izvuklo najvise iz njega. Ne znace pronalasci to da je neki deteektor bolji a neki slabiji, dosta veliku ulogu ima i sreca. Pa covjek je isao pored mene i pricao dok sam ja trazio detektorom, na kraju je on nasao dva novcica bez detektora a ja ni jedan. Da li sam ja sada trebao reci, ma kakav Fisher (tada sam sa njim trazio), sad cu i ja ocima da pretrazujem? Ne moze se detektor imati mjesec ili dva i odmah reci da nevalja, ja moje imam vec vise godina i uvijek otkrivam nesto drugacije u njihovom radu, znaci iskustvo se trazi i to je sve. Zato, ako covjek kaze da je tako radio i da je dosao do takvoga rezultata, ne treba ga odmah okrivljivati da on reklamira ili prodaje iste, niti kratki reklamira niti ista a usput nije ni on tebi rekao da ti reklamiras Minelaba, Whites, tesora ili neki drugi. Prema tome nemas potrebe pisati bezveze, dovoljno je da ti napises svoje iskustvo i to je sve, bez napadanja drugih ako njihovo iskustvo govori nesto drugo.
Bude li se ovako nastavilo, bice brisanja sa korisnicke liste ali ne samo to nego iskljucivanja kompletnih IP adresa a mozda i domena sa kojih dolaze. primjetio sam da nekolicina dolazi sa istih servera tj istih domena i da njih nekolicina cesto zapocinje ovdje svadje...ovo je molba i nije prijetnja, sto ne znaci da se nece ostvariti .
|
|||
|
|||
Citat:
Znaci nisam pisao bezveze-nego iznosio moja iskustvo. A ti me slobodno obrisi sa korisnicke liste...jer to sto si napisao nije molba nego pretnja.Uzeo ste me na zub jos od samog pocetka,samo zato sto ne podnosis kritiku.Onda ste poceli sa provokacijama tipa-moji nalazi su falsevi itd. Ponasaj se malo kao Administrator i nemoj glumiti malog boga. |
|
||||
|
||||
Ne glumim ja nikakvoga maloga boga ali ne podnosim ni to da mi svako pribacuje kako ja prodajem detektore i lazima ih ovdje (zajedno sa kratkim) zelim reklamirati. Na te stvari sam dosta osjetljiv. Ako ti imas lose misljenje o XP detektorima to je tvoja licna stvar i to ostavi za sebe a ne cim neko kaze za ove detektore da to smatras reklamiranjem losih aparata, jer ih neko od nas dvojice prodaje. Prema tome, zamolio bih te, ako komentarises neke od detektora, da ih komentarises na osnovu svoga iskustva a ne samo iz razloga da bi govorio kako neko prodaje iste pa ih hvali ovdje. Niko se ovdje nije urotio protiv nikoga pa ni protiv tebe. Zato, pokusaj da ne spominjes nikakvu prodaju, nikakvo reklamiranje i sl stvari, vec samo komentarisi i pisi iz svoga iskustva i niko ti nece nista reci na to. Provokacije, da li je nesto falsh ili nije, nisu provokacije nego samo necije misljenje a ako tebi to smeta sta da ti radim - forum je da se iznose misljenja i nista vise. Ja cu uvijek reci svoje misljenje ako mislim da je nesto falsifikat, ne zanima me da li ce se neko naljutiti na to ili ne jer to je samo moje misljenje i nista drugo, ne znaci da ja protiv te osobe imam nesto licno. Ja nikada necu reci da je ta osoba napravila taj "falsifikat" i zasto to radi i sl. Reci cu samo za mene je to falsifikat, sto ne znaci da sam ja u pravu.
Pokusaj komentare zadrzati na ovome nivou i bice sve ok, ne spominji nikakvo reklamiranje, lazno iznosenje testova i prodaju na osnovu istih - posebno izbjegni mene i ono sto ja radim jer to te se ne tice previse.
|
|||
|
|||
citat
moj prijatelj ima zelju da kupi fisher 1265 ili 1266,pod uslovom da nisu kineske izrade i ako bi ostavio telefon da te upita.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab Advantage Pro | Ivan-Bor | Vrste i namjena | 9 | 20.05.2011 15:31 |
Minelabov Advantage -pomoc | saban | Vrste i namjena | 6 | 06.06.2006 15:00 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Testiranje detektora | 20 | 11.03.2005 21:01 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 22.05.2004 22:52 |