|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
E to vec nije lose polovne -upola cene + poluispravne-jos pola od cene=prava sitnica rece Seer Oliver
|
|
||||
|
||||
jer da saljem i ja ponudu?????
|
||||
|
||||
Ti si eclipse izasao iz uzeg kruga. Prvi si dobio ponudu i nisi pristao
|
||||
|
||||
da ...kako bese na pijaci za tebe 100 dinara a za ostale 100 dinara
nego neces pa neces da izmeris omazu u slusalicama nominalnu i na maximum. dobijas i Eggensberger Hopfen König......samo mi izmeri.
|
||||
|
||||
Upravo sam htio da izmjerim, na zalost kontakti su zaliveni plastikom i ja nemam namjeru da to kidam, necu da pokvarim nista, zao mi je.
|
||||
|
||||
Eclipse4, ako te zanima kako izgledaju bezicne slusalice iznutra, fotografisao sam ti pa ti probaj pomocu nekog dobrog majstora da ih iskopiras
|
||||
|
||||
gde li si ti pokiso s ovim sluskama
ako se dobro secam kod mene nista nije bilo liveno.al dobro nema veze.
|
||||
|
||||
Ne moras pokisnuti da bi se stvorila kondenzacija u njima, dovoljno je da se oznojis i eto nje . Nisu kompletne slusalice zalivene, zaliveni su kontakti na koje su kablovi zaletovani. posto je sve to tanko, nisam htio da cackam, nema potrebe.
|
||||
|
||||
ma da slazem se.
samo jel si hteo meriti bezicne ili zicane?jel mene interesovalo za zicane
|
||||
|
||||
Eno ga sad, ja nemam zicane, imam samo bezicne
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
bezicne slusalice | banebeograd | Zanimljivosti | 20 | 21.11.2008 21:16 |
Slusalice | x_lav | Vrste i namjena | 7 | 23.03.2005 00:37 |
Bezzicne slusalice za detektor | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 23.12.2004 01:27 |