|
|||
|
|||
Ljubo 6000 din
|
|
||||
|
||||
Opasno varniči, a stvarno nema potrebe za tim!
|
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Nisam siguran da li je nesto doradjivano na njemu ali koristi samo jednu malu bateriju od 9V.
|
|
|||
|
|||
Kao sto sam rekao... Ako nesto mlatnem samo me ispravi. Niko nije savrsen.
|
|
|||
|
|||
Inace onaj koji sam dobio od caleta je bio na neki akumulator i posle 5 minuta drzanja mi je utrnula ruka... Mislim da je on bio stariji.
|
|
|||
|
|||
Whites coinmaster db/2. A ovaj koji sam kupio na limundu sam platio 6000 dinara. Whites je po meni zakon
|
|
||||
|
||||
Citat:
videli smo svi do sada da opasno lupas, htedoh reci bijes, al probaj da malo usporis jer nikome nije stalo i ne gleda blagonaklono kad aktiviras teme od pre nekoliko godina i to sa nekim totalno bespredmetnim komentarima kao ovi poslednji sto su bili... niko nema nista protiv tebe nego jednostavno slomi nas ogromnom kolicinom gluposti u neverovatno kratkom vremenu. autoritet na forumima se ne stvara forumulom broj poruka/proteklo vreme, nego prikazanim znanjem i iskustvom. nemoj mi sto zameriti, ovu su dobronamerni saveti, pozzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garret ADS | Ljuba | Vrste i namjena | 12 | 21.04.2008 09:24 |
Instruction manual za garret master hunter ads7 | Ljuba | Vrste i namjena | 4 | 06.04.2008 00:20 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |