|
||||
|
||||
Nije to dobro..kada neko za 500 godina bude proucavao istoriju naseg vremena, odvesces ih u corsokak
|
||||
|
||||
xexex....pa eto...cisto da im napravim posao...
|
|
||||
|
||||
Xexexee, vadi monstrume iz našeg Dunava dok ih još ima, a ovi za 500 godina će debelo mozgat dok ne smozgaju.
|
|
||||
|
||||
nema nista sladje kad zabacis stapove pa iz gepeka vadis detektor,a onda.....zvoni detektor,zvoni poneki stap....raj na zemlji...
|
|
|||
|
|||
Vumi otvaraj podforum pecanje pod hitno
|
|
||||
|
||||
Jok, nema sanse
|
||||
|
||||
pa ti onda otvori podforum o ovom
Zamolio bih sve da ne postavljaju ovakve fotke na forum...ribe mogu nekako ali druge zivotinje nemojte - Hvala unaprijed!!! Vumi Promijenjeno od Vumi (11.11.2008 u 22:20 sati) |
|
||||
|
||||
ok....nije problem.....nego kratki ja bio danas na dunavu imao sam 2 udaraca 5 se otkacila i 3 sam izvukao....nazalost tek na kraju sam ukapirao da je varalica bila mala koristio sam meps 1 ako se i tako moze nazvati....ah,da radi se o bucovu....sutra idem opet..izvesticu te sta je bilo i nadam se i poslikati posto danas nisam....tezina je bila negde do max.2kg po komada....
|
|
||||
|
||||
Čestitam na ulovu, pravi boleni nema šta.
|
|
||||
|
||||
hvala enigma.....jos kada bi mi rekao sta znaci to boleni....xexexe
|
|
|