|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Citat:
Prema tome, trebaš ga smjestiti u zemlju "Tračana što konje gaje" A, pri lociranju zemlje Tračana, opet moraš voditi računa da ti iz te zemlje na njenu morsku obalu mogu puhati sjeverni i zapadni vjetar. Homer: "Zefir i Boroje, koji na ribljivo more iz zemlje pušu Tračke" Nismo još završili sa Tračkom zemljom, nju trebaju opasivati vode "Helesponta silno što struje" Citat:
Grga, što ti to treba, a tako sam mislio da ćeš biti spreman raspravljati o Ilijadi, koja je glavna i jedina kriva za lokaciju Troje. |
|
|||
|
|||
Ajde se ti Krešo makni s moje stranice i zaebavaj nekog drugog. Više nema priloga Na račun Troje, ma gdje ona bila...
|
|
|||
|
|||
a bre kresimire! Postaje i meni naporan i smoran. Grga je na forumu vec dugo i nemora da nam Laska, poznajemo ga virtuelno jako dobro. Mada slabo pratim ovu temu. Od kad si se ti pojavio samo prozivas coveka. Trazis mu da postavi ta brda, on ti postavi ti kazes nije to....... Pa hajde majkumu , postavi ti tacnu lokaciju pa da tebi Grga soli kako nije to ,to mesto ili planina. Podsecas me na nekoga zahebanog ucitelja koji je dosao od negde u seosku skolu i zahebavo decu kako neznaju ilijadu. Hajde ti blago nama, otvori novu temu sa tim tvojim zavetnim kovcegom pa da ti i ja pomognem oko lokacije. El legedi ima dosta o istome. Od planine cera pa na dalje.
|
|
||||
|
||||
Da malo smirite strasti jedan dokumentarac http://www.youtube.com/watch?v=70DZrpLxTso
|
||||
|
||||
Malo stariji dokumentarac istina o Troji http://www.youtube.com/watch?v=ciQFUYg35xI
|
|||
|
|||
Sve mi je jasno, oprostite na smetnji!!
Lijep pozdrav! |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Ti u sustini ne smetas ali bwe poceo si da davis puno.
Otvori novu temu pa da vidimo sta imas ti od te tvoje ilijade i zavetnog kovcega. Hebiga, upao si coveku u temu i samo kritikujes i sve mu osporavas. |
|
|||
|
|||
Nigri dobro si mu rekao svi nesto cute a on
|
|
|||
|
|||
Nije cilj otjerati nekoga nego mu skrenuti paznju ako je zastranio
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |