|
|||
|
|||
Koliko problema oko idealnog detektora.Pa koliko ste ga nahvalili ja sam mislio da on sam traži,kopa i čisti a ti samo poslije arhiviraš nalaz .Ko bi rekao da to nije tako poslije vaših hvalospjeva.Baš me interesuje šta ćete hvaliti za dvije godine.
|
|
|||
|
|||
Vjerovatno će iduće generacije detektora biti opremljene i usisivačem za izvlačenje vlage,hahhahhahhaa
|
|
|||
|
|||
I dalje je Deus za mene i moje potrebe kao i terene najbolji.
Ovo sto sam napisao nije bilo posveceno najboljem, vec je napravljena klasifikacija po terenima i po mogucnostima aparata. Kad bi sve to sabrao i oduzeo, opet bi Deus ostao na prvom mestu. Opet napominjem za mene, ostali sigurno imaju svoje favorite.... |
|
||||
|
||||
kosuca,deus kao deus uopste nije nikakva vanzemaljska sprava,to je sasvim obican detektor sa nekim naprednim tehnologijama,mozes ga nastelovati i prestelovati koliko god ti je volja,nikada nije bio dublji recimo od bilo kog detektora o kojima je ovde zabranjeno pricati a testirao sam ga sa bar 10-tak njih,cak su neki bili i skoro duplo dublji od njega.ali zato ima druge vrline,recimo recoveri speed,gde su svi pali.
ako te bilo sta zanima u vezi deusa otvori temu postavi pitanja na koje ce ti se odgovoriti. ali ovde nije tema o tome,vec o kolegi kome je usla voda u sondu i da se drzimo te teme,sta mislis o tome?
|
|||
|
|||
dok ima pirinca nema zime
|
|
|||
|
|||
Tu si u pravu, uvek se skrene sa teme u p......m.
Nadam se da ce problem sa sondom uskoro biti resen. |
|
|||
|
|||
Ma jok ne kontaš,,,Pustinjski misli na Kineze hahahhahhaa
|
|
|||
|
|||
Ja odgovorio Eclipseu a pustinjski me preduhitrio.
Mislim da ce biti pivao u tim novim generacijama detektora i to rashladjenog |
|
|||
|
|||
E to je već nešto.
|
|
||||
|
||||
Citat:
ajde napisi koji je to univerzalniji detektor od deusa ili aparat koji ispunjava te uslove da odem da ga isprobam i uporedim na poligonu. @pero kod mene su sad tri nova deusa i sest sondi, /plus moj deus/ ni jedna od sondi a svaku sam ponaosob pogledao nema taj problem koji se tebi desio, sve su cvrste i bez ikakvog makar i milimetarskog klimanja isto tako prodao sam mnostvo deusa i niko mi se do sada nije javio sa tim problemom, tako da sam ubedjen da je to /ako izuzmemo mogucnost fizickog ostecenja od nekog pada ili udarca na terenu/samo jedna od malobrojnih ali mogucih tehnickih gresaka koje se resavaju ili zamenom kompletne sonde u garantnom roku ili rutinskom popravkom sonde sta vise ono sto je eclipsa predozio meni se cini kao sasvim ok resenje. @eclipse, koliko znam vise nije zabranjeno pricati o drugim detektorima , pa mozes da kazes /u nekoj novoj temi/koji je to aparat bio dublji, sa kojom sondom, za koje predmete i pod kojim uslovima je radjeno... poznajuci ih licno ili iz komunikacije preko foruma sa njima znam da velika vecina , ako ne i svi od reda domaci "konstruktori" detektora na traganje ne idu sa svojim rucnim radovima nego sa fabrickim detektorima, i meni je to /bez namere da ih vredjam / sasvim dovoljan pokazatelj vrednosti njihovih uredaka. ali sam i na dalje otvoren za sve mogucnosti i ako se pojavi neki detektor, sve jedno dal fabricki dal rucni rad, koji ce ispuniti uslove koji su meni bitni raspolozen sam za testiranje i kupovinu |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
DD sonda | Ficovk | Vrste i namjena | 7 | 26.01.2013 15:42 |
XP Deus velika sonda, da ili ne? | Pero68 | XP | 5 | 14.06.2012 15:26 |
Sonda za Fisher F2 | kosuca | Fisher | 2 | 24.07.2011 01:44 |