|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koji model trenutno koristite (mozete izabrati vise modela) | |||
Minelab | 13 | 20,31% | |
Tesoro | 4 | 6,25% | |
Garrett | 9 | 14,06% | |
XP | 26 | 40,63% | |
Whites | 5 | 7,81% | |
Laser | 0 | 0% | |
Fisher | 10 | 15,63% | |
Bounty Hunter | 1 | 1,56% | |
Ebinger | 0 | 0% | |
Lorenz | 0 | 0% | |
Pulse Star | 1 | 1,56% | |
Nokta | 2 | 3,13% | |
PI iz kucne radinosti | 4 | 6,25% | |
VLF iz kucne radinosti | 5 | 7,81% | |
Ostali proizvodjaci | 9 | 14,06% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 64. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
u mom kraju se zove PALIJA .
kad palija opali preko ledja ....nije dobro |
|
|||
|
|||
palija,durunga , od kraja do kraja ima razlicicite nazive. U jusznom sremu kod svinjara je poznatija kao budza, u nekim krajevima bosne kao Babov danjinac ..........
|
|
|||
|
|||
E u mom kraju je to naziv za nesto sto je nezgrapno, tj.veliko,smotano itd. ( najcesce se koristi kao ukrasni pridev za neku zenu,vidi onu Durundu)
|
|
||||
|
||||
ukratko,
durunda je zargonski izraz za nesto sto nije ni za piiip, imas ga a nemas nista, lici na nesto pravo al ne radi nista, obicno se plati kao nesto sto stvarno vredi a ono u stvari ne vredi nista ... u konkretnom slucaju kod metal detektora obicno su durunde neko djubre koje u reklamnim spotovima najcesce samoukih elektronicara-proizvodjaca "vata" monetu od 2cm precnika na 70 do 90 cm daljine a kilo zlata na 12 metara, koji u gomili gvozdja izmedju dve felne, jednog bojlera i ispod bloka od tristaca prosto ignorise sve i vidi i detektuje samo zlatni prsten.... |
|
||||
|
||||
Jel si ti izmislio taj izraz?
|
|
||||
|
||||
nisam...
|
|
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=9QYYAeyGGto
evo jedan Magic detektor koji sve vidi tzv "Svevideci detektor". je li ovo koristeno u prvim epizodama "Zvjezdanih staza"? Meni pari da jeste ... Fantazija |
|
||||
|
||||
Sta reci za ovu ludoriju http://www.youtube.com/watch?v=2ysUrxj9gtY
To je mamac za blesauruse i smuzavce, koliko kosta a vredi dok ne probas i samoubijes se posle toga ili mozda gresim jer nisam probao.
|
|||
|
|||
eee kad bi vise ljudi ovo koristilo mi bi bili sretni ...na miru bi radili ovo sto radimo i bilo bi vise dobrih netaknutih terena
|
|
|||
|
|||
koriste se raslje u veliko....... verujem da ih mnogi od nas imaju.
Ja imam vise komada , ne ovakvie kao u predhodnom posu ali obicne-antenske na izvlacenje, mesingane zice, vrbove , cisto iz zahebacije se igram sa njima. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
poredjenje brojeva u vise od 20 pisama | banebeograd | Zanimljivosti | 0 | 07.08.2006 23:37 |
Pronadjena mumija stara vise od 3800 godina | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 14.06.2004 02:44 |