|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
nije tajna sto bi bila ,prodao sam ga jer mi je tesoro tejon dublji za nijansu ,mada sam planirao da minelaba ostavim kao drugi det...jos uvek imam tejona...
|
|
|||
|
|||
izgled
Rade,ti si moj drug,bez obzira sto se ne znamo licno ali Boze zdravlja i upoznacemo se,a ja o drugarima moram da vodim racuna.Ona "izgleda" i to je narodu dobro ali molim te SAMO DA NE PROGOVORI: http://www.youtube.com/watch?v=pnH9_HqztqM
|
|
||||
|
||||
[QUOTE=rade-bec1;33055] Stalno spominjete pevaljku i ja se osjećam glupo jer mi umjetnica nije poznata. Moram nabaviti njezin CD, bolje DVD, da vidim o čemu se radi.
|
|
|||
|
|||
poseti yu tube
Enigma,dao sam ti koordinate idi i pogledaj doticni intervju.Kada se budes uverio koliko je pevaljka naobrazovana bice ti jasno kome se ovaj nas napaceni narod divi.Kakav narod takva i pevaljka.
Posto sam se 20 godina bavio takvom estradom mislim da u moj sud o pevanju doticne ne treba sumnjati.Negde na pocetku njene karijere mi smo svirali u Bgd.i doticna je sa mamom dosla da proba da peva sa nama.Raspisali smo audiciju za pevacicu. Nasa "umetnica"je tada krizirala sa pevanjem zbog ljubavnih jada i mi smo trazili novu. Zahvalili smo na ponudi bez obzira na poznatu mamu i dali se u dalju potragu. Sva je sreca da mogu da uhvatim na TV-u i neki program gde takvih nema http://www.youtube.com/watch?v=pnH9_HqztqM |
|
||||
|
||||
Hvala ti prijatelu, odustadoh od potrage.
|
|
|||
|
|||
I bolje. Jos da znas kojoj je tata nebi joj nikada ni ime spomenuo:26 :
|
|
|||
|
|||
nakit
Vazno je druze moj da nju ima ko da snabdeva antickim nakitom za snimanje spotova.To je njoj lepse nego igre bez granica.U to ime,
|
|
||||
|
||||
Ako je tako, znači da ima ukusa.
|
|
|||
|
|||
ukus
Tata?O da,o da!Pa zar ste zaboravili priloge u kojima je glavni lik?
|
|
|||
|
|||
Eh! nisam mogao a damu ime nespomenem. Tata joj je poznati i ozloglaseni tiranin dinastije milosevica Karleusa. Mnogi ga tragaci pamte po jako losim delima. Ja licno ovu F.... neslusam niti volim daje vidim kao i vecina nas
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |
Test G-Maxx-a II | Vumi | Testiranje detektora | 3 | 28.08.2006 20:57 |