|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
ko je rekao da se sreca ne moze kupiti novcem nije znao gde da kupuje
da kazem i ja cime se sluzim.imam vec 6 godina white,s eagle spectrum i poprilicno sam zadovoljan sa njim.nije od najgorih ni od najboljih zlatna sredina.a nije ni od najsretnijih no ima vremena.imao sam i dubinac pull star 2 koji mi je dosadio verovatno zato sto ga nisam znao koristiti.
|
|
|||
|
|||
pozdrav svim kolegama
evo i ja da kazem nesto nadam se pametno(korisno) trenutno radim sa whites eagle spectrum-om imam standardnu i magnum 15" sondu (prevedeno uputstvo koje je slicno kao za xlt neko je trazio cini mi se) i fisher cz 5 quicksilver sa 10" spider sondom oba detektora sam modifikovao svojim potrebama i zadovoljan sam njima spektrum koristim za prljave terene jer ima dobru diskriminaciju a podesavanjem moze da dobije i solidnu dubinu dok je cz5 dubok aparat ali treba dosta kopati jer mu je diskriminacija dosta ne pouzdana. ako neko ima nekih pitanja ili neka iskustva za razmenu za ova dva detektora(sonde programi i slicno) BICE MI ZADOVOLJSTVO |
|
|||
|
|||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (07.03.2008 u 20:28 sati) |
|
|||
|
|||
Merac dubine na detectoru
Citat:
|
|
|||
|
|||
Fisher cz5 quicksilver
Citat:
|
|
|||
|
|||
mislim da nijedan detektror ispod rimske cigle ne vidi novcice
|
|
||||
|
||||
Lose mislis
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ispod cigle vidi XP ko neveruje dajem detektor ako nije tako
|
|
|||
|
|||
i tesoro tejon registruje novcic ispod cigle ...skoro smo testirali tejona i cz3d koji na zalost to isto nije registrovao...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |